Hej Verden!

Mandag og sommerfornemmelser

Det er mandag og jeg sidder i dette øjeblik med benene oppe og skriver mit første blogindlæg med SATC kørende i baggrunden! Ja jeg har fri, guilty as charged – og det er slet ikke tosset med forlænget weekend på sådan en fantastisk solskinsmandag! (Sorry til dem af jer, som skal på arbejde, studie, etc.) 😉
Sommerfornemmelser er der masser af og efter jeg har skrevet dette indlæg, vil jeg begive mig ud på en løbetur og mærke solens stråler 🙂

Udover ovenstående står denne fridag i afslapningens, oprydningens og bacheloropgavens tegn. Jeg er nemlig igang med at skrive bacheloropgave inden for psykologi og sundhedsfremme, som jeg læser på Roskilde Universitet. I better get going!

Håber at der er nogen der vil læse med og høre om min postej af en hverdag med – og uden krymmel 😉

Nyd denne fantastiske sommerdag, hvorend I måtte være!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!