Mandag og sommerfornemmelser

Sol, du er min lykkepille!

Jeg sidder i skrivende stund på min altan og nyder at sommeren 2015 så småt er begyndt, at vise sit lalleglade ansigt frem for os.. and I like it 😉

Jeg er ved at være helt afhængig! Ikke kun blot varmen, men simpelthen fordi at solen  giver mig en kæmpe dosis fornyet energi. Kender I det? Lige pludselig føles rengøring, opvask og ja bachelorskrivning slet ikke lige så forfærdeligt og kedeligt.

Sol, du er min lykkepille! Simpelthen, intet mindre. Alt bliver simpelthen bedre når sommeren nærmer sig. Jeg var igår ude og gå en lang tur med min veninde Julie, i Frederiksberg Have. Og her skreg stemningen af sommer – folk lå spredt som døde dyr på en jagtmark, ud over de grønne arealer og solede sig, spiste is og måske endda flirtede hvem ved 😉

Selv shopping bliver federe (det gør det altså) når det igen er ved at være tid til at kigge på skønne sommerfarver. Mit dankort har ihvertfald måtte bukker under for en masse fine nye styles rundt omkring i butikkerne. Især en fin top fra H&M kom med mig hjem forleden, den er MEGET gul, med det fineste mønster af blade til bare 80 kroner! Say whaaat! Tjek billedet piger. Er det kun mig der synes den er fin?? 😉

Kan I alle have en helt igennem fantastisk solskins onsdag! Dette var bare en lille humørspreder ‘fra de varme lande’, eller det føles ihvertfald sådan 🙂

xxx

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag og sommerfornemmelser