FREDAG, SNACKING OG TIDLIGT I SENG

Så blev det fredag igen og er ærlig talt, så synes jeg faktisk at dagene går al for stærkt. Er det bare mig, eller flyver tiden virkelig afsted? Jeg sværger det var mandag for bare 5 minutter siden 😉 (eller det føles ihvertfald sådan!)

De fleste af jer skal sikkert fejre fredagen i bedste stil , men for mit vedkommende ser det en smule anderledes ud, desværre! Jeg skal nemlig tidligt i seng og op og på arbejde i morgen tidlig, allerede kl 06.45 av av, og så på en lørdag 🙂

Jeg vil i stedet burre mig inde med sunde snacks (dadelkugler) og en god film på Netflix, nogen forslag? 🙂

IMG_8412

Hav en fantatisk weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg