FREDAG, SNACKING OG TIDLIGT I SENG

Søndag, regnvejr og Finderskeepers!

Dagen i dag har stået på Finderskeepers i Tap 1 hallen i Carlsberg, hvor jeg har brugt det meste af formiddagen/eftermiddagen (og pengepungen ;)) sammen med min søde veninde Julie. Vi havde købt ealybird-billetter for at kunne undgå det meste af køen, og derved komme ind liiidt før alle andre. Derudover, fik vi også en goodiebag med 2 magasiner og andet godt til ganen 😉 Det var bestemt det værd for det betød jo, at vi hurtigere kunne komme ind og få fat på ALLE de lækre ting.

Jeg havde hjemmefra egentlig lovet mig selv, at jeg BARE LIGE skulle kigge og finde ideer, men! For en ‘shopaholic kind of gal’ som mig, kunne dette altså overhovedet ikke lade sig gøre. “Hej, jeg hedder Isabella og jeg er shopaholic”, intet mindre! Som Carrie (SATC) siger det: I like my money right were I can see, hanging in my closet. Det må man vidst sige, at jeg nu en gang lever og ånder for og helt ærligt, Carrie tager sjældent fejl, ihvertfald ikke når det gælder shopping. Er der andre end mig, som elsker Sex and the City og specielt Carrie Bradshaw? Jeg kan slet ikke få nok og er i fuld gang med serien for mindst 30. gang ;))

Til de af jer som ikke nåede forbi, kan jeg fortælle at det var en blanding af boligting og tøj – der var de fineste og unikke ting fra nye upcoming designers og meget flot tøj hos en masse af de søde bloggeres stande, heriblandt Funda Christophersen. Efter vi havde travet Finderskeepers tynd, satte vi os ned og fik en lækker frokost fra Wedoofood – og så var vi igen klar til en runde mere (vi skulle jo nødigt gå glip af noget, haha)

Jeg vil lige vise jer dagens høst. Jeg endte med at slæbe den flotteste strik fra Maison Scotch (helt ny), en fin stribet bluse fra Ganni og smukke smukke glimmersko fra Superga med mig hjem!

PS. (SORRY) Jeg kan vidst ikke fatte mig i korthed i dag, hehe. Hav en dejlig søndag aften, uanset hvor I er!

IMG_8439

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG, SNACKING OG TIDLIGT I SENG