Maj, du flirter med mig!

Fredagslykke

Jeg har i dag haft den vildeste og mest fantastiske dag længe! Jeg har nemlig været til jobsamtale. Jeg ved dog ikke hvorvidt, begrebet ‘jobsamtale’ er det korrekte ord, men der er ihvertfald sket følgende: Moi her, er blevet ansat som praktikant i et 3 måneders forløb og for at det ikke skal være løgn, så er det sammen med to helt fantastiske kvinder, nemlig Mette Marie Lei Lange og Fie Aspöck fra hhv. bloggen ‘TWINPEAKS’ (som ALLE burde følge) og firmaet ‘Baby Go’ (Så fine kravlestrømper og andre motorik produkter)

Jeg ELSKER ELSKER ELSKER at skrive! Alt fra en opgave på studiet, som jeg kan bruge flere timer på at formulere på den bedst mulige måde, til denne nye blog. Jeg elsker at være kreativ på skrift og det har altid fyldt utrolig meget.
Min helt store drøm er, at lave noget i forbindelse med de sociale medier, kommunikation og journalistik, som er mine helt store passioner og kan derfor slet ikke få armene ned af glæde over, at de to har valgt netop mig som deres praktikant og højrehånd.

mmfie-680x665

Jeg glæder mig som et lille barn til at starte og lære en masse nye og spændende ting i den forbindelse og ikke mindst til, at skulle dele kontor med søde Fie og Mette Marie.

God weekend til alle derude, nyd den og gør lige præcis det som I har lyst til 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj, du flirter med mig!