D'Angleterre og lækkerhed..

Hård Rock og burgere i spandevis..

Yay, der sker simpelthen så mange lækre ting for tiden. I dag har jeg været til pre-opening hos Hard Rock Cafe, sammen med Mette Marie og en masse andre søde bloggere. Heriblandt Mie fra bloggen ‘Wewonder’ og Emilie som har bloggen ‘Emiliblog’. Hard Rock bød på de sødeste og mest lækre miniburgere (mine smagsløg var i himlen, intet mindre). De har flyttet adresse, og ligger  nu i starten af Rådhuspladsen. Caféen er blevet så flot og er helt perfekt til en ‘night out’, hvad end det er med kæresten, veninderne eller bare dagens flirt 😉 Helt klart anbefalelsesværdigt.

Men men men, det er slet ikke slut endnu.. Der er nemlig dobbelt op på burgerlykke og hård rock i dag. Jeg er nemlig inviteret til åbningsfesten af Hard Rock Cafe i aften, hvor jeg skal agere stand-in for den sprøde Mette Marie Lei Lange. (jeg har vidst noget at leve op til) 😉  Nå men i dagens anledning, har moi her inviteret min søster med, nu hvor jeg ikke har en lækker mand, at tage under armen (DAMN IT :)). Vi skal spise burgere og drikke drinks i lange baner og jeg glæder mig!!! Burger til frokost – og til aftensmad. Hard Rock du er min lykkepille!

Jeg må nu indrømme, at jeg er en rimelig ‘lucky girl’. Hav en fantastisk torsdag aften og glæd jer over, at weekenden er liige om hjørnet.

IMG_9216

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D'Angleterre og lækkerhed..