I like my money right where I can see it.. Go shopping!

SOMMER I KØBENHAVN

header_summer-produce-WATERMELON_960x260

Sikke en lækker solskinsdag det har været i dag! Jeg elsker elsker elsker Danmark om sommeren og især København, som byder på tonsvis af muligheder. Der er så mange ting at lave, som ikke nødvendigvis behøver at indeholde meget mere end et hyggeligt spot, søde venner/kæreste og en flaske vin, kaffe eller en KÆMPE is 😉 (you get the point)!

Forleden da jeg havde fri, begav jeg mig afsted for at se min smukke kusine og hendes store fine mave – hun er nemlig gravid.  Vi mødtes på den hyggeligste udendørs båd-café på Christianshavn, hvor vi sad og nød det lækre sommervejr. Det var en helt fantastisk eftermiddag i det bedste selskab! Christianshavn er ét af mine absolut yndlings steder om sommeren. Jeg elsker at slendre ned af havnen og sætte mig på en af de mange hyggelige cafeér.

Jeg har lavet en liste (jeg elsker lister) over de ting, som jeg gerne vil nå denne sommer, her er et par stykker af dem:

* Stranden, selvfølgelig!! (Amagerstrand).

* Chai Wong på Frederiksberg, som er en intim restaurant, hvor man sidder på sofabænke og puder, beskyttet for nysgerrige blikke 😉

* Spise på det nye in sted, Foderbrættet på Vesterbro, som skulle servere de lækreste hotdogs.

*Kaffekalaset, fordi jeg simpelthen ELSKER det sted (der er den dejligste stemning, meget down to earth).

* Drinks på ‘The living Room’, fordi at stemningen skulle være helt i top!

* Torvehallerne, som ALTID er et hit i mine øjne – Især om sommeren!

* En god date i Kongens Have (og jeg tror jeg ved hvem der skal med) 😉

* Zulu Sommer Bio, som begynder lige om lidt.

*Drive-in bio i Lynge, som jeg kun har prøvet én gang.

* Og en hulens masse loppemarkeder, hvor jeg forhåbentlig kan finde en masse fine boligting.

Hvad er jeres yndlings sommer-steder? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I like my money right where I can see it.. Go shopping!