On my wishlist <3

EKSAMENSLÆSNING OG NAVNEÆNDRING

 

carrie-bradshaw-writing-2

Jeg har netop taget en pause fra eksamenslæsingen, dog kan det ikke blive særlig længe. Jeg skal nemlig til bacheloreksamen i morgen kl 12, arhg! (kryds alt hvad I kan). Jeg er egentlig ikke nervøs, ikke lige nu ihvertfald. Men men, det skal nok komme, når jeg vågner i morgen tidlig. Forhåbentlig kommer det til at gå godt, det plejer det jo – men denne gang, kan jeg mærke at det føles ekstra vigtigt med en god karakter 🙂

Imellemtiden, glæder jeg mig over, at have fået hjælp til domæne flytning. Jeg har nemlig købt domænet: frkfrom.dk, og er så småt ved at få overflyttet min blog. Da jeg oprettede le blog, vidste jeg nemlig ikke meget om hele processen, udover dagligt at have læst og fuldt med i en masse blogs. Men skrive det ville jeg, og jeg ville derfor prøve kræfter med det. OG efter at være startet i praktik, har jeg fået en masse fif af søde Mette Marie, som jeg suger til mig! Ét af rådene lød på, at købe et domæne, og på den måde være fri for at have den sidste lange del med i linket, altså, Bloggersdelight.dk. Dette kan nemt og smertefrit gøres på for eksempel one.com, hvor jeg har købt mit. Først tjekker man hvorvidt det ønskede domænenavn er ledigt, derefter er næste step bare, at købe det og til sidst overflytte bloggen til det nye domæne – so simple! Jeg håber at I stadig vil følge med, på trods af det nye navn – det er præcis samme blog, bare med et federe navn (synes jeg selv), som forhåbentlig er lettere at huske 😉 Jeg vil jo så gerne holde på mine søde følgere! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my wishlist <3