Weekenden der gik - i ord og billeder!

Sankt Hans og nyt familiemedlem!

 

 

balloons

 

Vi elsker vort land, men ved midsommer mest.. Det er i aften Sankt Hans, og det er egentlig ikke noget jeg som sådan holder meget af. Dog synes jeg det er en god måde at samles på – og så knuselsker jeg altså traditioner, uanset om de er nye eller gamle! Jeg elsker at holde fast i noget og på den måde tænke tilbage på gode minder! Da jeg var yngre,  holdt jeg altid Sankt Hans med min familie og til tider min barndomsveninde Julie. Efter at være blevet ældre, føler jeg mig dog en gang i mellem en smule fanget i et slags ‘mellemland’. Og især efter at være blevet single midt i mine 20’ere. (Mange er begyndt at få børn, bliver gift og den slags) 😉 De sidste år har jeg holdt det med min daværende kæreste og gode venner. I år har jeg derfor lavet en aftale med min barndomsveninde om, at lave mad, snakke og bare hygge os. Senere på aftenen skal vi mødes med nogle søde norske piger, fra min venindes studie, til et glas vin og efterfølgende bål i Frederiksberg Have. Heldigvis titter solen frem fra sit skjul, så bålet forhåbentlig kan blive tændt 😉

Udover at kunne glæde sig over denne lille ‘festdag’, så har jeg en anden grund til at smile ekstra meget i dag! Jeg har nemlig fået mig et helt nyt familiemedlem, en  grandkusine. Min kusine og hendes mand, er nemlig blevet forældre til jordens mest nuttede lille prinsesse! Jeg har nu fuldt min kusines fine mave i 9 måneder – og tænk sig, nu er hun ude – så velkommen til verden lille mus! Jeg har endnu ikke set hende ‘live’ (desværre), men jeg skal se hende en af dagene OG jeg kan slet ikke vente <3

Hav en fantastisk tirsdag aften og god Sankt Hans!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der gik - i ord og billeder!