Sankt Hans og nyt familiemedlem!

MEAT ATTACK OG PINK DESSERTER <3

 

8786962-mash

 

Knock knock knocking on Heavens door! Oh well,  jeg var til det mest fantastiske bloggerevent igår – på den splinternye MASH restaurant i Rungsted havn. Jeg havde fået lov til, at tage min veninde (min plus one) under armen. Vi blev hentet hjemme på min adresse af en sød privatchauffør fra Audi, som sørgede for at vi ankom til stedet, intet mindre. At blive hentet på en sådan måde, kan jo få én til at føle sig som en bestemt frk. Carrie Bradshaw.  Da vi ankom til MASH, blev vi guidet igennem deres anmelderroste menu – og vinkort. Vi blev med det samme eskorteret ud på verandaen, af det rareste personale, og jeg var slet ikke i tvivl om, at de vitterligt elsker stedet og vil gøre alt for, at deres gæster får den bedste oplevelse. Det skal lige siges, at MASH er en utrolig stilren og minimalistisk restaurant, og der var ikke et øje tørt.  Vi startede med at smage på 8 af deres mest fantastiske rosévin, som alle var ‘to die for’. Det blev vi vidst ret hurtige enige om allesammen 😉 Og det var helt synd, at skulle smide resterne i en spand, efter hver prøvetår.

IMG_9835.JPG

Vi kom på noget af en smagsoplevelse aftenen igennem, og allerede ved forretten, blev mine smagsløg oprigtigt overrasket og fortryllet. Vi fik blandt andet serveret tartar, som var første gang for mit vedkommende – and what a debut! Det var bare SÅ lækkert. Hovedretten bød på den mest velsmagende og møreste steak, som jeg nogensinde har haft tænderne i. Den smeltede på tungen og jeg klappede i mine små hænder af bare glæde! Tænk at jeg skulle blive en ‘steak-kind-of-girl’ 😉  Garnituren bestod blandt andet af grønnebønner, salat og crispy fries. Og for en sovsegris som jeg selv, var jeg især begejstret over sovsen, som var tyk og lækker, ligesom den skal være 😉 Heriblandt bearnaisesauce, rødvinsauce og timiansauce. Efter hovedretten, inden desserten, fik vi en rundvisning, hvor vi så MASH’s fine ‘vinkældre’, som egentlig er værelser på samme plan som restauranten. De er så smukke, idet at dørene er af lavet af glas, og man kan derfor kigge direkte ind til de mange flotte vine. Derudover, var der en glasmontre, hvor man kunne se frisk kød hænge på kroge – som giver en helt genneført MASH stemning, og ærlig talt, mindre kunne ikke gøre det! Kødet hænger 6-9 måneder (ja en hel graviditet nærmest), høhø! Det er simpelthen af den grund, at kødet bliver mere mørt og lækkert af at hænge. Steaks’ne er ‘made with love’, og det kan virkelig smages.

Til sidst og ikke mindst desserten, som stod på hele tre slags! Nemlig rabarber crumble, jordbær sorbet med jorbær og karamelsovs og en über lækker cheesecake!

 

Image-1-1

Det var som i kan høre, en virkelig fantastisk aften i madens – og rosévinens tegn!! En klar anbefaling værdi herfra, og der går ikke længe, før jeg sætter mine ben der igen <3

Er der mon nogle af jer, som allerede har været et smut forbi en af deres fine restauranter?

God torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans og nyt familiemedlem!