XXL ON MY MIND ;)

KALENDEREN SIGER JULI

animation-gif-july-summer-favim-com-295857

 

Kalenderen har nu passeret 1. juli og sommeren er i fuld gang – og det er altså bare om at nyde den, så længe vi kan! For jeg vil væde min gamle hat på, at vinteren presser på, inden vi overhovedet har omstillet os på sommertøj og strandvejr. Det meste af min dag i dag, har foregået indendøre på kontoret, hvor jeg har ordnet og pakket en masse bestillinger. Hende den søde Fie (gobabygo), er nemlig en ret så populær dame , og det er jo slet ikke tosset 😉 Da jeg havde fri, begav jeg mig afsted for at finde en fødseldagsgave til min søster, som har fødselsdag i morgen. Men det endte også liiiige med at kigge udsalg og fik købt en fin rød og navy stribet (uld) bluse i Maga! Ja ja, ikke lige det jeg havde regnet med, men måske den kan bruges på kølige sommeraftner. Heldigvis fik jeg også købt en gave til min søster, så nu mangler jeg bare at pakke den fint ind. Hun holder grill-fødseldagshygge i hendes gård i morgen, så jeg krydser mine små fingre for at vejret ikke ændrer sig 🙂

8053013082794

Her til aften har jeg hygget med min dejlige veninde, Julie. Vi sad på altanen og snakkede om løst og fast og gode minder, lige præcis som vi havde allermest lyst til <3

Har I haft en dejlig torsdag og nydt sommeren for fuld hammer?

Møs herfra & få nu drukket en masse rosévin, det er tilladt på alle tidspunkter i løbet af sommeren! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

XXL ON MY MIND ;)