One woman's trash is another woman's treasure ;)

HOVED(ET) PÅ BLOGGEN

 

Kan man have en blog uden en form for header? Svaret er, et stort og rungende NEJ! Eller det vil sige, det kan man jo sådan set godt – men det må altså være en af de mange uskrevne regler, så dette gjorde jeg noget ved i dag. Jeg har længe gået og tænkt over, hvad jeg ville have som noget af det, i mine øjne, mest betydelige for bloggen. Jeg har vendt og drejet hver en ide, men først kommet på noget fint i dag, hvis jeg selv skal sige det. Sammen med min søde partner in crime på kontoret Mette Marie, so to speak, har vi  i dag skudt løs og jeg har fået lov til at lege modellos for en dag 😉 Det var sjovt og vi morede os gevaldigt i mens, og det endte heldigvis med, at jeg fik det ønskede billede i kassen, som man siger! Jeg er utrolig perfektionistisk i de fleste sammenhænge, specielt når det gælder mig selv. Derfor var jeg utrolig glad for, at have en meget tålmodig fotograf ved min side, da der var ting som jeg var utilfreds med underejs. Men hey, det er jo noget som alle kommer til at se 😉

Udover at lege model, har jeg hjulpet Mette Marie med dagens gøremål og sidst men ikke mindst, været på glimmersko-jagt, som er en passion jeg deler med Mette Marie, det tør jeg vidst godt udtale mig om. Og der var specielt et par som stadig hænger fast i mine tanker!

img-thing

De er fra Superga og kan findes lige her. Jeg har længe været forelsket i dem og har i forvejen et par Superga sneakers som jeg eeelsker! Den her, er den absolut mest perfekte kombination af glimmer og sneakers, lige som jeg kan lide det og så fås det næsten ikke meget bedre..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One woman's trash is another woman's treasure ;)