FASHION VS. SU

Brætspil og familiehygge

IMG_0449

Hvis der er noget jeg prioterer højt, så er det hygge og grin (men, er der nogen som ikke gør det?!) 😉 Og hvis der er nogen jeg kan det med, så må det altså være min søster og niece! Vi griner altid meget når vi er sammen, at tårerne står ud til alle sider og jeg elsker det. Igår var jeg inviteret på aftensmad, og det siger jeg altså ikke nej til, for så er jeg fri for at lave mad til mig selv (en af singlelivets  mange glæder, NOT) De bor heldigvis 5 minutter fra mig, og det er derfor ret overkommeligt at ses i tide og utide. Vi lavede rispapirsruller, som jeg klart vil anbefale, dog gælder det om at rulle dem ordentligt. Det var jeg altså ikke den fødte mester til, da enderne vitterligt endte som en kæmpe klat gummi (det føltes sådan) i munden på mig. Og det er altså ikke noget som er særlig sjovt i den sammenhæng, høhø 😉 Efter gummiepisoden, spillede vi alle 3 ‘Word’, et rigtig hyggeligt brætspil, som gælder om at lave ord ud fra sine brikker. Det er lidt ligesom appversionen af Wordfeud, og vi havde vores helt egen fest. Det er simpelthen et hit, intet mindre, både til store og små.

Der findes ikke noget bedre end de personer, som man kan være absolut sig selv sammen med, uden at tænke over noget som helst. Dem har jeg heldigvis flere af, og det gør mig altså glad i låget! En lille anekdote, herfra min altan hvor solen skinner åh så kraftigt.

Hav en fantastisk solskinstorsdag, og nyd det nu, så længe de varer!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION VS. SU