Arbejd' Arbejd' + lidt feriestemning!

Søndagstip, lopper og hjemmebag

Ikke nok med at jeg både har udsalgsshoppet, og generelt shoppet en del mere end hvad godt er, ja så har jeg sørme også været på Gentofte loppemarked i dag. Det var som sådan ikke meningen, at jeg SKULLE have noget med hjem, men mere for hyggens skyld. Og hold nu op, hvor er det dog alt for tidligt at stå ganske frivilligt op klokken 7.00 på en søndag. Men solen skinnede og min søster og niece ventede på mig, så der var ingen undskyldninger! Jeg endte med at slæbe en fin skjorte fra Bruuns Bazar med hjem, til bare 100 kroner, og så er der da ikke andet for, end at slå til, vel? 😉 Udover at have loppet den det meste af formiddagen, har søndagen stået på hjemmebag og rigtig søndagshygge! Ligesom jeg kan lide det! Der stod nemlig glutenfri fødselsdagsboller på menuen hjemme hos min søster, og de smagte himmelsk. MÅMS.

Men nu kommer et lille søndagstip, for jeg har nemlig opdaget en helt uimodståelig hjemmeside kaldet, Boohoo.com! Måske er det i virkeligheden kun mig som er langsom, men ih hvor jeg synes det er en fremragende online shoppingside, som helt bestemt gør de kedelige gråvejrsaftener på sofaen en del sjovere, høhø!

azz24710_multi_default_xlazz10305_blue_xl_3azz00131_black_default_xl_2

Skjorten er til at finde lige her
Blå kjole, findes lige her
Boheme inspireret kjole, findes lige her

Noget som gør denne side ret så unik i min bog er, at der findes utrolig mange farverige ting, som jeg nu holder meget af. Jeg elsker print og jeg elsker om noget, at tilføre farver til min garderobe. Jeg har allerede lagt et par fine sommerting i indkøbskurven (just in case)! Men indtil videre kigger jeg bare, kun indtil videre 😉 Priserne er tip top, og de tre ovenstående items koster mellem 150-180 pund, og det er da til at forstå. Jeg er dog altid en kende nervøs når jeg skal bestille tøj over nettet, da størrelserne ofte svinger, og fordi at det er svært at vurdere kvaliteten. Så hvis der er nogen derude, som har handlet på Boohoo, må I hjertens gerne smide en kommentar med på vejen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejd' Arbejd' + lidt feriestemning!