RUN FOR IT

Digitaliseret dating – jagten på kærligheden

online-love

Der er noget som har prydet min hjerne på det seneste. Det er kærlighed. Hvad er det for en mærkelig størrelse? og kan det mon vare ved? Er det muligt at finde den eneste ene, og har vi en soulmate eller måske endda flere? Er Charlottes geniale citat fra Sex and the City, “Maybe our girlfriends are our soulmates and guys are just people to have fun with” en realitet? Måske. Hvis det er rigtigt, så har jeg ihvertfald allerede én soulmate i min bedste veninde Julie. Men forhåbentlig er der plads til en mere.

En ting er ihvertfald sikkert, dating har ændret sig markant. I dag, i det senmoderne samfund, ser det noget anderledes ud, og her taler jeg ikke om de mange nye familieformer, for fred være med dem. Heldigvis er vi alle forskellige og det skal der være plads til, specielt i år 2015. Nej, her mener jeg eksempelvis de mange dating apps, som er med til at rykke på det faktum, at vi i dag ser helt anderledes på dét at finde en mage, om man vel 😉  Livet er blevet digitaliseret, og mulighederne er uendelige og mange. Vi kan med bare et enkelt klik, eller to, bestille alt fra en ny sofa, bestille en rejse eller få sig en date en mandag aften. Måden hvorpå vi møder andre mennesker har ændret sig, og vi tager derfor, efter min mening, langt de fleste ting med et gran salt. Men nu skal jeg jo altså ikke skyde mig selv i foden, for der er jo en grund til, at de er der, og vi bruger dem jo i et flæng. Ohh yeah, hvem elsker ikke at skrive akavede random beskeder med fremmede mænd 😉 Men derfor synes jeg, at der er sket tendes i, at vi tager lidt for let på dét at date og måske endda tilværelsen helt generelt, og hvad kan der i virkeligheden ske, vi kan jo altid bare sige nej tak eller ombestemme os inden vi er mødtes, for vi skylder jo ikke som sådan den anden noget – eller det er ihvertfald en sætning jeg ofte hører. Det er blevet for nemt, man kan jo bare vælge til og fra, som var det et par hullede bukser uden nogen form for værdi, eller finde en anden, som passer lidt bedre end den forrige. Vi kan hele tiden ønske os noget lidt bedre, lidt anderledes og vi er i dag ikke længere i et forhold, hvis ikke vi får noget ud af det. Selvfølgelig vil jeg aldrig nogensinde være fortaler for at blive i et forlist forhold, så hellere være alene trods alt. Det jeg mener er, at det er blevet for nemt at gå sin vej, når tingene bliver hårdt og finde noget bedre, som i øjeblikket føles nemmere og mere overskueligt. Det er en skam, uden at lyde som en gammel kone. Der er noget ved at kæmpe for kærligheden og ikke tage den for givet. Hermed et lille råd om at tage chancer og ikke forspilde chancen om at finde Mr. Right – måske er han tættere på end du tror 😉 Lad os ihvertfald håbe det, bare i dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUN FOR IT