Digitaliseret dating - jagten på kærligheden

Weekend: Hundelort og sommer i Danmark

FullSizeRender

Det er weekend og sommer som vi kender det bedst i Danmark, trist og grå, og ferieflirteri er der ikke meget af 😉 Nå, men her kommer altså en kort anmeldelse og sammendrag af min fredag og lørdag, som var en ret så utrolig blandning af både hundelort og lagkage. I fredags var jeg til Fredagsrock i Tivoli, og jeg havde glædet mig ret så meget, for hvor ofte er det lige af selveste Snoop Dogg kommer til Danmark? Og så endda i Tivoli, til den nette sum af nærmest ingenting, når der er et tivoliårskort involveret. Jeg havde aftalt at give den gas sammen med min søster, niece og veninde. Vi troppede derfor op et par timer forinden, i håbet om at få nogle okay pladser. Men men men, der var godt nok crowded som aldrig før, soleklart. For hunden har da om nogen pålidelige fans, og alle andre ville da heller ikke gå glip af dette unikum. Da han omsider trådte frem på scenen, efter 20 minutters forsinkelse, i bedste Snoop stil, var vi ellevilde og kunne ikke få armene ned, men vi fandt dog hurtigt en noget anden mine frem. En skuffelse ramte os alle 4, for hvad dælen skete der lige deroppe på scenen? Nu har jeg ikke været til Snoop Dog koncert før, men jeg synes godt nok ikke at den efterhånden gamle hundefar leverede varen. Spildtid var der rigeligt af. For det første røg han (gud ved ikke hvad) i tide og utide, og energien var noget sløj (måske af selv samme årsag), for der skulle da vidst ikke være meget energi i det pjat 😉 Lyden var utrolig dårlig, men den del er vidst i virkeligheden rettet mod Tivoli, og hvor er det bare en skam og alt for ærgreligt, for de mange sange fejler jo bestemt ingenting, tværtimod. Jeg er nemlig ret så vild med hans sange, så det skabte ikke ligefrem begejstring, at det i stedet var mumlen som stod på menuen. Alt i alt noget værre hundelort i mine øjne, og der bliver derfor ikke delt særlig mange hundekiks ud herfra. I’m so sorry!

Igår lørdag stod den på sommerferiehygge i Lyngby, hvor min veninde og jeg brugte det meste af dagen. Dagen startede med shopping, shopping skal der til. Derefter endte vi på Blomsterberg’s cafe, som ligger for enden af Lyngby gågade. Det er bestemt et besøg værd. Hold nu op, hvor er der fint, og så smager maden ganske fortræffeligt. Vi bestilte begge to en panini med tilhørende salat og rabarber saft. Virkelig velsmagende, og kvaliteten var ikke til at tage fejl af.

 

Is er lig med sommer, ikke sandt? Vi endte med favoritten, Paradisis, nu hvor det ikke kunne blive til italiensk Gelato, som vi er vant til fra vores tur til Rom sidste sommer. Men denne var nu en okay andenplads og kunne sagtens bruges, specielt når der stod Ferrero Rocher, kaffe, – og Oreois på menuen 😉
Til slut endte vi lettere impulsivt i Lyngby Kino, hvor vi bestilte billetter til Paper Towns, som bygger John Greens Bestseller af samme navn. Filmens ene hovedperson, er modellen Care Delevingne, som er en yderst populær dame. Hun spillede rollen som Margo til U G kryds og slange, for hold da op et talent hun har som skuespiller også. Filmen var utrolig god fra start til slut, og vi gik derfra med et kæmpe smil og med et budskab så stort, at der blev sat spørgsmålstegn ved livets finurligheder. Denne forfatter kan om nogen noget, og han har også tidligere haft succes med, En flænge i himlen. Bestemt en af de bedste film jeg længe har set.

Nu vil jeg nyde min søndag i fuldedrag med løb, læsning og HYGGE i store mængder. Det må da være tiltrængt på sådan en grå søndag. Dejlig dag derude!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digitaliseret dating - jagten på kærligheden