Weekend: Hundelort og sommer i Danmark

Mandag: I eget selskabHvor er det dog frygteligt kedeligt, for ikke at snakke om uinspirerende at lave mad til sig selv. Dinner for one, og jeg er bestemt ikke fan. Heldigvis er der små afbræk i hverdagen i som gør, at jeg heldigvis ikke skal sidde alene hver aften. Jeg sørger så vidt det er muligt at lave en masse middagsaftaler, og ellers er det jo aldrig helt af vejen, at tage ud og spise – hvem er ikke pjattet med det? Og jeg får da også ofte sneget mig ud en gang i mellem 😉 Dog ELSKER jeg, når det skal være, at lave lækker og anderledes mad, anrettet til den store guldmedalje, men hvor er det altså bare sjovere at gøre når man er to, eller tre for den sags skyld! For at få det bedste ud af sådan en aften i eget selskab, så kan man jo lave lige præcis dét som man har lyst til. Vejene er uransalige og menuen kan eksempelvis stå på bananpandekage, som jeg lavede i dag. Når det nu skal være hurtigt og nemt, og ikke bestå af rugbrødsmadder, som ellers også kan noget med det rigtige tilbehør, så elsker jeg  enten at lave omelet eller bananpandekage. Dog benytter jeg oftest denne yderst lækre og populære dame, nemlig bananpandekagen, som morgenmad eller som aftensnack idet, at den er til den sødere side. Men hey, i dag var det altså lige sagen, og når den så smækkes på den royale af slagsen, ja så er der da ikke et øje tørt 😉 Den mætter godt og består udelukkende af sunde ingredienser, nemlig æg, banan og havregryn.

Opskriften er SO SIMPLE og kommer her:

♥ 1/2 banan

♥ 2 æg

♥ En lille håndfuld havregryn, efter ønsket konsistens.

♥ En tsk vaniliepulver (det rene af slagsen) – jeg bruger den fra urtekram.

Derefter mixes alle ingredienser i en skål og hældes på panden! Et lille fif er, at vende pandekagen over i en anden pande, så den ikke sprækker og går i stykker 😉

Håber den nye uge vil bringe smil på alles læber, sol i vores ansigter og bare være skide lækker!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend: Hundelort og sommer i Danmark