Livet er det der sker, mens du har travlt med at lave andre planer

Babyrus og afhængighed

Jeg er forelsket. Fuldstændig forelsket i den sødeste lille pige, nemlig baby Ella. Min kusine og hendes mand har været så fantastiske, at berige mit liv med et lille nyt familiemedlem, selvom hun ikke er helt lille bitte mere. Nok er jeg hverken moster eller onkel for den sags skyld, høhø, men hun fylder allerede en kæmpe del af mit lille hjerte. Jeg er så heldig, at jeg må gå under titlen ‘tante’, og jeg elsker det. Jeg sørger for at se hende jævnligt, så jeg følge med og samtidig få et nært forhold til hende, for det har jeg nemlig til hendes søde og overdrevet smukke mor. Nå, men det korte af det lange er, at jeg i dag har været på besøg hos disse to skønheder. Vi har hygget os sammen hele dagen, faktisk så meget at tiden er fløjet afsted – men sådan er det jo, når man er i godt selskab 😉 Vi startede dagen med en gåtur, hvor vi på vores vej købte en ganske lækker iskaffe på Baresso. Bagefter satte vi os på en bænk og kiggede ud over det solbeskinnede Christianshavn, alt imens Ella tog sig en overordentlig lur. På vores gåtur ramte vi Christiania, og her måtte vi lige en tur igennem, for jeg har nemlig, (som en rigtig Københavner), kun én eneste gang sat mine ben lige præcis der, og dengang var det et noget kortvarigt visit, så det var vidst på sin plads at prøve en gang til. Det er ikke fordi at jeg som sådan har noget imod stedet, jeg tror bare altid at jeg har haft mine fordomme, og været en anelse bange for at betræde dette farverige land, som jo om noget er, one of a kind. Og jeg må nu ærligt indrømme, at jeg blev en anelse chokeret første gang, for jeg havde slet slet ikke regnet med, at der ville være så meget hash eller marijuana, kald det hvad I vil (kært barn har mange navne),  liggende frit fremme til offentlig skue. Jeg mener, de sælger det jo i boder som var det brændte mandler på strøget. Men alt i alt, så er det jo faktisk et ret hyggeligt miljø, det gik op for mig igen i dag, hvis man altså lige ser bort fra alle ulovlighederne 😉 Christianiterne lever om noget efter et helt bestemt livssyn som indebærer en vis ro, og det kan jeg enormt gode lide. Vi fik ikke prøvet nogle af deres cafeer, eller noget andet for den da 😉 – så det har jeg til gode (altså maden), for hyggeligt så det ud. Efter en hel dag i sådan et dejligt (baby)selskab skulle man tro, at jeg havde fået stillet den værste babyrus for en omgang, men I kan tro om kan I, for jeg elsker babyer, hvad enten der er en sød baby i toget, eller som i dag hvor jeg hele tiden måtte sidde, kysse og fjolle med søde Ella. Jeg håber at hendes mor kan tilgive mig for, at have tyvstjålet hende det meste af eftermiddagen, I couldn’t help myself. Åh, jeg tror jeg er afhængig!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet er det der sker, mens du har travlt med at lave andre planer