Babyrus og afhængighed

Emojis: Hvad dælen betyder de egentlig + OOTD

Jeg elsker emojis, måske endda så meget at det kan gå hen og blive en kende irriterende, for den får nemlig aldrig for lidt i mine beskeder, og generelt på de sociale medier. Emojis er for mig, en utrolig fantastisk måde at vise følelser og humør på, og jeg mener selv, at man kan redde dagen for mange ved at benytte sig af disse små sjove symboler, altså ikke hvilken som helst, høhø. Tænk at denne kommunikationsform nærmest er blevet et helt nyt sprog, et universelt sprog som forstås over alt. Det er da for vildt. Der er dog alligevel en ting som undrer mig nok så meget, hvorfor er det lige, at alle ‘menneske’ emojierne absolut skal være gule, jovist kan man også vælge blandt en masse forskellige nuancer og nationaliteter, men alligevel, gule!? Og, hvor er det lige at de rødhårede befinder sig, eller asiaterne for den sags skyld. Hvis vi skal være politisk korrekte, så skal det da saftsuseme også gennemføres til punkt og prikke. Eller er det mon bare mig. Udover denne lille undren, så synes jeg altså også godt at der kunne være en emoji med en fuckfinger, pardon my French, men det kunne da være ret så underholdende 😉 En anden ting som jeg har spekuleret over er, hvorvidt det mon er mig som tager fejl omkring to helt specifikke emojis, nemlig den som enten fløjter, eller blæser røg ud af næsen, som nogen også synes det ligner. Jeg bruger den nemlig selv som en kæk emoji der pifter, eksempelvis efter en flot fyr, men måske jeg tager helt fejl og den rent faktisk bare er vred? Den anden emoji, er den som har et skævt smil som går længere op i den ene side, her mener jeg jo personligt, at den er lidt lummer i betrækket og fyrer op for den vilde flirt. En slags Joey Tribbiani fra Venner som siger, How are you doin’. Jeg har dog hørt andre sige, at den bare tænker og trækker op til en rynkende mine. Ja who cares, vi kan jo heldigvis bare benytte dem lige som vi vil, og ikke mindst lige så meget vi vil.

Look-Of-Triumph-Face0754

 

Men men men, det kan jo lynhurtigt gå hen og blive et problem, hvis de tolkes forkert af modtageren på den anden side. For er der noget værre, end beskeder som oversættes fuldstændig modsat hos modtageren, det kan jo gå grueligt galt. Og om ikke andet, så kan man jo komme til at miste en mulig flirt af den årsag, tænk at komme til at sende en vred emoji istedet for en flirty one, se det går jo ikke. I’m just saying 😉

Udover en masse snak om emojis, så har jeg det noget ambivalent med påklædningen disse dage. Enten er det bragende lummert, eller også er det koldt med regn og hele baduljen. Så en blanding blev det til i dag, bestående af et (dansk)sommervejrsoutfit, som jeg fik søde Mette Marie til at forevige i vores fine gård i Townhouse. Det kommer liger her.

Blomstrede sommershorts fra Wood Wood, blå mavebluse fra H&M, og sidst men ikke mindst, sneakers fra Superga
Blomstrede sommershorts fra Wood Wood, blå mavebluse fra H&M, og sidst men ikke mindst, sneakers fra Superga

 

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

2 kommentarer

 • Jeg er enig i din tolkning af den “blinkende” smiley => “how you doin’?”, men den anden har jeg altid tolket som en fnysende smiley, altså en vred/fornærmet smiley. Kan godt følge din tanke om, at den fløjter/pifter, men så mangler den i mine øjne enten en spids mund eller nogle fingre i munden. Det skal dog siges, at jeg aldrig jhar været storforbruger af emoji’s/smileys, andet end “glad”, “blink”/”wink” og “kys”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Fedt at jeg ikke er den eneste i verden med den fortolkning. Men du har vidst ret i den anden, den pifter/fløjter ihvertfald ikke helt korrekt nej, hehe. Så vil jeg undlade at benytte den som en flirtende emoji fremover 😉
   Hav en rigtig dejlig aften, uanset hvad dine planer måtte indebære 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyrus og afhængighed