Rooftop happiness <3

Onsdag: Modström SS16 Presentation

IMG_1105

I morges satte jeg mig op på min cykel, og drog afsted mod Indre By, hvor jeg var inviteret til Modströms SS16 Kollektionsfremvising, eller det vil sige, som standin for søde Mette Marie. Jeg havde derfor kigget mig lidt mere i spejlet end jeg plejer, og det siger ikke så lidt 😉 Jeg vågnede selvfølgelig op med store mørke render under øjnene, efter at have rendt Københavns gader tynde de sidste mange dage – og det sætter sig åbenbart, det kan jeg vidst godt udtale mig om. Jeg måtte derfor hive fat i diverse pensler og makeup, det bedste jeg har lært, og gøre hvad jeg nu kunne for at se nogenlunde ud. Bare nogenlunde. For av, hvor er der mange smukke piger derude i modeverden! Og så nytter det altså ikke noget, at ligne udskidt æblegrød på sådan en onsdag morgen! Seancen foregik på Hotel Twentyseven, i den hyggeligste gårdhave, hvor vi blev budt på lækre snacks og drikkelse, som fik de fleste til at spærre øjnene op. Det var nemlig ikke helt så morgenmads-agtigt, som vi havde regnet med, men godt smagte det, og smukt så det ud, anrettet på rustikke skærebrætter med flotte detaljer.

IMG_1107IMG_1085Alt i mens vi allesammen sad og snakkede, blev der afholdt modeshow af de smukke og dygtige modeller, som skiftede outfit så prompte, som vi andre skifter trusser, hvis ikke oftere, haha! Det var sådan nogle fine styles der kom på banen, og jeg glæder mig enormt meget til at kunne få fat på dem, når de lander i butikkerne til efteråret. Jeg blev selv ret så varm på det blå sæt, som skilte sig ud og blev en af dagens favoritter for mit vedkommende. Det er lige i min ånd, nemlig, anderledes, farverigt og blåt! 
Da jeg forlod launchen mødtes jeg med min søde veninde til en rigtig cafésandwich. Hun afleverede sit speciale igår (kæmpe tillykke)! Jeg havde derfor lovet at fejre hende i bedste stil, på en ellers ganske fantastisk tirsdag eftermiddag, indtil det atter bliver weekend, og vi kan gøre det med manér. Vi endte på Cafe Emil hvor vi nød, at solen igen smilte til os.

IMG_1089

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rooftop happiness <3