Sundayfeeling - og så på en fredag

Weekend, fest og glade dage i Jærgersborggade!

IMG_1157

Ja, som overskriften antyder, så var jeg og to søde veninder, et smut forbi Jærgersborggade i dag, hvor glæde og hygge osede langt væk. Det var den mest fantastiske stemning, og ih hvor jeg elsker sådan noget. Efter at have været tidligt oppe, og haft en 9 timers vagt i børnehaven det meste af dagen, kunne jeg alligevel lige overskue lørdagshygge og afslapning for fuld hammer, i den hyggeligste gade på hele Nørrebro, ja det vil jeg altså udnævne den til! Jeg elsker simpelthen den gade, som indeholder ALT hvad hjertet begærer. Alt fra lækker mad, til hyggelige og anderledes butikker, som bestemt er et besøg værd. Alle de nye og smarte butikker, som for eksempel, Dunkin Doghnuts, Grød, Karamelleriet, Meyers Bageri og mange mange flere, ligger stolpe op og stolpe ned, og gør det (u)muligt at vælge frit fra alle hylder. Mens vi sad på fortorvet, i allerbedste festivalstil, strømmede det til med smukke mennesker, og ikke mindst lækre fyre, som vi ikke kunne holde øjnene fra 😉 Men desværre kom vi ikke hjem med andet, end mætte maver efter, at have fået en lækker friskpresset juice fra Healthyhunter, og lækker karamelgrød fra Groed, intet mindre kunne gøre det på sådan en dag, hvor varmen trykkede på, for sikke dog en lummer dag.

FullSizeRender-1

Lækkert var det, og efter at have hygget os i næsten 4 timer, begav vi os atter hjem igen. Efter en dag booket til randen, sidder jeg i skrivende stund i sofaen, med begge ben plantet solidt og vandret i sofaen, og selvfølgelig også solidt plantet på jorden, for det meste, høhø! Alt i mens, at jeg kigger på den smukkeste udsigt, som her til aften, er en lyserød og romantisk himmel, som jeg desværre ikke kan dele med andre end mig selv, men det gør ingenting, for den er umådelig fin, og behøver hverken filter eller andet til, at blive værdsat overhovedet. Dejlig aften til alle, jeg vil gå tidligt i seng, og være frisk til en ny, og  forhåbentlig solrig dag i morgen. XX

FullSizeRender-2

IMG_1167

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundayfeeling - og så på en fredag