Nye trends og søndags ønsker

DE SMÅ GLÆDER

choose-joy-between-dreams

Forleden dag, da jeg var ude og løbe blev jeg utrolig glad, og kunne slet ikke stoppe med at smile. Grunden til dette var, den sødeste lille pige, som var ude at gå med sin mor, pludselig gav slip på sin mors hånd, og løb med lige ved siden af mig. Hun kiggede på mig, og jeg på hende, hvorefter hun smilede helt op til ørerne, og ditto gjorde undertegnede. Hvor er børn dog nogle dejlige skabninger, som kan se det bedste i alting, deres blikke fanges af nuet, og de oplever alt for allerførste gang. Derfor mener jeg også, at det er vigtigt, at lære dem, at holde fast i disse glæder, som der vidst også er mange af os voksne, som kunne lære noget af. Specielt måden at opleve livet på, og tage det hele en smule mere med åbne arme, livet behøver ikke nødvendigvis altid, at være så alvorligt. Denne lille episode gjorde mig umådeligt glad, og jeg tænkte over hvor fantastisk verden er, når vi er gode vi hinanden – fremmede eller ej. Jeg elsker når folk smiler på min vej, eller når fremmede er opmærksomme på hinanden.

Igen den anden dag, skete der noget, som fik mig til at tro på det bedste i mennesker. Jeg stod i kø ved kassen, i H&M, hvor en mand foran mig spurgte, om jeg ville have noget i mod, at kvinden bagerst i køen med sin baby på armen måtte komme foran. Jeg stod i mine egne tanker, og havde slet ikke lagt mærke til kvinden, men til dette svarede jeg, at det måtte hun hjertens gerne. Efterfølgende spurgte jeg hende derfor, om hun ikke ville rykke frem i køen, så det blev hendes tur, hvortil hun svarede, at det gjorde ingenting, da hun ikke havde spor travlt. Selvom det ikke var den mest livsnødvendige situation og, at kvinden havde det fint bagerst i køen, så gjorde det mig enormt glad og lettet, at manden var opmærksom. Ikke desto mindre, så kunne jeg være med til, at viderebringe denne søde tanke, og det er noget jeg sætter stor pris på. Jeg synes nemlig selv, at jeg er en person, som prøver at være meget opmærksom på min familie og venner, og ikke mindst mine medmennesker. Ikke sagt, at jeg ikke kan blive lettere irriteret i trafikken, når folk kører som i det vilde vesten, ohh I can! Men når det er sagt, så er det vigtigt for mig, at vise hensyn, og give et smil til fremmede på min vej. Jeg er med tiden begyndt, at tage mig selv i, at smile enormt meget, til nærmest alle på min vej, og det er altså ikke kun til de søde fyre. Bare så I ved det 😉

Call_me_CMYK

Noget som især har sat tankerne i gang hos mig, er noget så banalt som reklamen tal ordenligt af Call me. Den er utrolig tankevækkende, og jeg tror på, at det er sådan det står til derude. Taler vi pænt til hinanden, vil det helt naturligt smitte af, og fortsætte som en positiv spiral. Derfor prøver jeg så ofte som muligt, at igangsætte denne proces på min vej, med hvad det end måtte være. Efter at have læst og fulgt med, på smukke Ibi Støvings Instagram ved jeg, at dette er en passion hun især deler, og som hun giver videre til hendes søn. Og hvor er det dog en helt fantastisk gave, hun som forælder og kendis er med til at sætte fokus på! That’s the spirit. Ene er du alene, men sammen er vi stærke!

Dejlig solskinsdag til alle, flirt, dans og drik iskold rosé i solen.. Eller hvad I har lyst til på denne mandag.. 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye trends og søndags ønsker