DE SMÅ GLÆDER

BULDER OG RABALDER + et lille stykke med bart

peter-andre-curtains

Sikke dog en grå morgen at vågne op til, det tordnede og buldrede, som var det selveste Thor, der vækkede mig på sengekanten. Hold nu op, det var altså noget andet end gårsdagens lækre solrige morgen, hvor vækkeuret nærmest var en by i Rusland. For jeg er enormt god til at vågne af mig selv, når solen skinner, næsten. Ihvertfald har jeg det, som über B menneske, ekstra hårdt, når solen ikke skinner, og det bare er gråt som en i pokker. Det er lige som om, at dagen ikke rigtig starter, og det bliver tusind gange sværere, for mig, at komme i gang. Jeg skal ikke ind på kontoret i Townhouse i dag, så det vil sige, at jeg faktisk ingen planer har, og det gør mig ingenting. Men helt ærligt, kan vejret da så i det mindste ikke lige arte sig, for jeg har altså planer om, at løbe en lang tur, og det er ikke lige så sjovt i regnvejr 😉 Lige nu sidder jeg, med en kaffe i hånden, og kigger ud på min våde og kolde altan, som på ingen måde, ser særlig indbydende ud.

Heldigvis prøver jeg, at være nogenlunde optimistisk i dag, og gør alt hvad jeg kan for, at  dagen bliver en smule mere solrig, ihvertfald her i mit lille hjem. Jeg elsker musik, og jeg elsker måden hvorpå musik fungerer, som en lille lykkepille for mig. Jeg hører musik efter mit humør, og nogen gange bare for, at gøre dagen bedre, mere rar eller lettere at komme igennem. Eksempelvis hvis der skal støvsuges, pudses vinduer eller støves af, så bliver det altså en smule sjovere, ikke sandt? 😉 Lige for tiden, hører jeg Mysterious Girl, af Peter Andre, for fuld hammer, hvad enten jeg er ude at løbe, eller sidder i sofaen. Den kører ganske enkelt på repeat, og jeg kan ikke styre det. Den gør mig virkelig i godt humør. Måske det bare er sommeren, som gør mig i 90’er humør. Og hvis man så lige sniger sig ind på youtube, kan man jo se ham i aktion i selv samme musikvideo, hvor den bestemt ikke får for lidt, og wow, den sixpack! Han er bestemt heller ikke blevet dårligere med tiden, se bare lige her.

Peter-Andres-calendar
God tirsdag til alle, håber den er blevet en smule mindre grå!! 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

2 kommentarer

 • Altid dejligt med lidt eyecandy til at starte dagen på Men hey, er det ikke Fru Langes (aka Twinpeaks) slikpusher der flasher maveskindet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Haha, jo nu når du siger det. Men men men, jeg synes nu alligevel, at han har noget at leve op til.. Men hey, måske han rent faktisk er indehaver, af et lige så lækkert maveskind, som ham Peter, who knows 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SMÅ GLÆDER