Drømmejob, kom til mama!

Sol, kærlighed og alt der imellem!

FullSizeRender

Efter at jeg have brugt min dag sammen med skønne Fie, (gobabygo), i Townhouse igår, cyklede jeg hjem med lynets hast i det dejlige solskinsvejr, som vi ikke mærkede meget til på kontoret. Eller jo, for vi følte os vidst begge to, som to halvdøde insekter i et drivhus, for når solen står lige ind på os i Pilestræde, så bliver det altså tilpas lummert der i vores sæder. Da jeg atter var hjemme på min helt egen lille matrikel, skyndte jeg at pakke det mest nødvendige, påføre mig en bikini, og drønede så ellers ned i gården, hvor jeg ville suge de sidste eftermiddagsstråler til mig. Den der tan, den plejes jo altså ikke af sig selv, og vi skal tids nok nå, at have blege stænger og andre kropsdele, når vinteren igen banker på, men det gider jeg altså ikke at tænke på endnu. For det er vildt nok i sig selv, at kalenderen allerede viser den 14. august, føj for den lede 😉 Men på den anden side, så plejer august at være ret så fantastisk, og det tyder da allerede ret godt.

Mens jeg lå nede i gården, og plejede mine fregner, kunne jeg ikke undgå at høre en pige, eller kvinde om man vil, tale med sin veninde om en fyr hun datede, og vidst rent faktisk var blevet kæreste med. For denne fyr boede, ud fra hvad jeg kunne høre, et godt stykke fra Københavnsområdet og priorterede hende ikke på den måde som hun ønskede. Det fik mig til at tænke på, hvor meget tid vi piger rent faktisk bruger på at tænke på de, til tider, skide irriterende fyre. Vi tænker på dem, på alle tider af døgnet, næsten ihvertfald. Vi spekulerer dagligt over hvad de mon vil og ikke vil, hvorfor de mon skriver som de gør, og hvordan vi skal tolke disse beskeder eller manglen på samme. Jeg tror, uden at generalisere alt for meget, at vi kvinder tænker utrolig meget over kærlighed, og allerede tidligt i datingen/forholdet, tænker vi over fremtid og familieidyl, ihvertfald når man når en vis alder. For jeg mindes bestemt ikke, at have tænkt så meget over disse ting førhen. Jeg kan for eksempel tydeligt huske, hvordan jeg i gymnasiet kun tænkte på fyre, som nogen at have det sjovt med og kysse på vel og mærket 😉 De kunne altid sætte gang i festerne, og det var egentlig mest det som gjaldt på det tidspunkt. Nu drejer det sig istedet om noget helt andet, nemlig fremtiden, og hvilke egenskaber vi søger i den helt særligt udvalgte. Jeg har altid troet at jeg skulle giftes, og hele molevitten med ham som jeg ikke længere er sammen med, og så var den skid ligesom slået, sorry my french, men sådan skulle det ikke gå. Derfor er det endnu sværere at være ude på dette kødmarked, som det jo virkelig er blevet. Sikke en jungle af utrolig mange fyre, men som i de fleste tilfælde er utrolig umodne, til tider useriøse og enormt svære at aflæse. Enten viser de hele pakken på det første billede, no less. Eller også er det bare gang på gang de forkerte som er interesseret, og hvorfor er det lige sådan, kan de rent faktisk mærke på os at vi ikke er interesseret, eller bliver vi bare mere afslappet, når det er en vi ikke synes om?

33b22502c5a67e0694795fb5da818a63

Måske er det i virkeligheden ikke så svært med de fyre, for er det ikke noget med, at de som regel siger det de allermest mener, og skal vi måske allesammen tilslutte os citatet “Maybe he is just not that into you”? Passer det i den virkelig verden, og er der undtagelser der bekræfter reglen? Hvis en fyr ikke virker interesseret, eller derimod kommer med umådeligt mange dårlige undskyldninger, burde vi så ikke bare tage det for gode varer, istedet for at gå rundt og håbe og miste modet? Hvis en fyr er vild med dig, burde han da have lyst til at gå gennem både ild og vand, måske er det bare mig, eller måske har jeg bare ikke, i en alder af 24 år, lært at regne ovenstående ud, og måske lærer jeg det aldrig. Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus, så måske det aldrig bliver nemmere 😉

God solskinsfredag, det er weekend lige om lidt, til de som ikke allerede har fri, og der er masser af fyre derude, men hvad de vil og ikke vil, den må stå for egen regning at finde ud af 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmejob, kom til mama!