SMYKKER OG GODE FORMÅL

5 af de lange til Fru Lange!

11825950_10153480220976886_3103550128588013908_n

Så kom dagen, alting rinder jo som bekendt ud, desværre, hvor jeg i siddende stund (jep jeg sidder på min pind), på det dejlige kontor, med udsigt over Mette Marie, Fie og søde Mia, har min allersidste dag. Det er med sørgmodig stemme, og bestemt ikke af egen fri vilje, for jeg har virkelig elsket at være her, og jeg har virkelig følt mig hjemme i Townhouse de sidste 3 måneder.

Men nu skal I bare høre allesammen, derude i det ganske land, frk. from har i dagens anledning fået lov til at agere journalist for en dag. I den forbindelse har jeg stillet den altid lækre Mette Marie (Twinpeaks.dk) hele 5 spørgsmål, frit fra egne impulser, lyder det ikke godt? Jeg synes selv at de blev ret så gode, og at det vidst ikke er nogen som hun har besvaret før. Ellers må I ligge øre til det endnu en gang, for hun har jo som bekendt svaret på mange spørgsmål i forvejen, den ærlige dame! Hvor er det friskt at turde fortælle åbent fra hjertet, noget jeg selv gør mig i. For helt ærligt, hvorfor lægge låg på sig selv? Så hellere lade ord og tanker flyde, som var det et andet Picasso maleri. I so love it. Heller tale, end for evigt tie!

Her kommer de 5 spørgsmål med tilhørende svar 😉

1. Hvor kommer din interesse for at skrive/blogge fra? Er det en interesse der er opstået med tiden, eller en du altid har haft?

Jeg har altid godt kunne lide at skrive. Jeg taler enormt meget, og jeg får tit sagt nogle ting, jeg fortryder. Måske er det derfor, jeg godt kan lide at sidde og gørem mig umage med en tekst. På den måde får jeg tænkt over mit budskab, før det forlader mig.

2. Nu har du jo sådan set, op til flere gange mig bekendt, fortalt hvorfor I netop valgte navnene Hugo og Berta, men har du efterfølgende gjort dig andre tanker om navnene? Giver de eksempelvis god mening i forhold til deres personligheder?

Jeg synes, deres navne passer enormt godt til dem, men sådan er det nok for det meste. Folk hedder det, de gør. Det kan godt være, at en ‘Charlotte’ lignede en ‘Christina’ i starten, men meget kort tid efter, kan hun ikke hedde andet end ‘Charlotte’. Jeg har lidt fortrudt, at vi ikke gav børnene dobbeltnavne alligevel, fordi jeg synes, det måske kunne være fint, hvis de blev opkaldt efter nogen. Jeg er opkaldt efter min bedstemor, som også hed ‘Mette Marie’, og den forbindelse kan jeg ret godt lide. Men måske får de endnu et navn hver i 2 års fødselsdagsgave. 😊

3. Nu ved jeg jo, at du vil kaldes Mette Marie, MM eller fru. Lange med mere, men hvorfor vil du ikke kaldes Mette eller Marie? (Er der en særlig grund)

Jeg blev kaldt ‘Mette’ i gymnasiet, og det bad jeg selv om, fordi jeg gerne ville være lige som alle andre, og der var ikke andre, der hed ‘Mette Marie’ – men der var maaange, der hed ‘Mette’. Da jeg flyttede til København, begyndte jeg at arbejde i en butik på Strøget hver lørdag, og da var der tre andre ansatte, der hed ‘Mette’, så de kaldte mig Mette Marie, og da begyndte jeg at tage det til mig igen. Og nu reagerer jeg ikke engang på navnet ‘Mette’. Jeg er bare ret godt knyttet til navnet ‘Mette Marie’, så at kalde mig ‘Mette’ eller ‘Marie’ ville være som at kalde en pige ved navn ‘Sara’ for ‘Sa’ eller ‘Ra’. 😊 

4. Hvad er det skøreste påfund du gennem tiden har fundet på?

Jeg har sgu lavet en del ballade, synes jeg. Jeg er engang gået ind i et dark room på en tysk bøssebar – det viste sig at være en forkert beslutning. Jeg købte også engang en 10 kvadratmeter tyl i 10 forskellige farver, fordi jeg synes, det var så pænt og enormt billigt. Jeg fandt aldrig nogen anvendelsesmulighed for det, desværre.

5. Hvad gjorde at du bare måtte på date med Jon, efter at have set ham i fjernsynet? Og hvad faldt du for ved ham til at starte med? (efter at have mødt ham)

Jeg har siden 2003, hvor Jons debutfilm, Midsommer, var i biffen, synes, at han var den flotteste mand i hele landet, men jeg turde ikke gøre noget ved det dengang. Da jeg så så ham i ‘Alle For Én’, benyttede jeg mig af, at jeg kendte filmens producent en lille smule og fik forhørt mig til, at han var single. And the rest is history … 

Jeg faldt for, at han var og stadig er det mest reelle menneske, jeg har mødt. Der er aldrig noget pis med ham, han siger, hvordan han har det, han tager hensyn til andre mennesker, han er (næsten) aldrig moody. Han er definitionen af ‘ukrukket’, og så synes jeg jo stadig, han er den lækreste mand, jeg nogensinde har set.

Jeg håber I allesammen nyder solen, som så skønt bager udenfor! Jeg vil nyde min allersidste dag sammen med åh så lækre damer, og frokost på Pastis, jeg bliver forkælet 😉 God weekend herfra.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMYKKER OG GODE FORMÅL