Weekendløjer og polske drinks!

10 random facts om Frk. From!

11390008_10207304382236551_5397233441453906517_n

 

 

Kalenderen viser september, og det nu for alvor ved at være lettere koldt. Så det er vidst så småt på tide at lægge sandalerne på hyleden. Det er med sorg jeg i dag måtte købe et halstørklæde i H&M, hvor jeg de sidste mange måneder har sukket efter bikinier. Seriously, hvor blev varmen af? Men nok om det, jeg vil i stedet gøre mit, for at fyre op for lidt onsdagssjov! Here goes:

1. Jeg er et über B menneske, jeg sover aldrig til klokken 11 eller lignende, men jeg fungerer altså ikke meget før. Og det er et kæmpe problem! Specielt med fuldtidsarbejde i en børnehave disse dage.

2. Af samme grund er det mildest talt umuligt at agere organisator og personlig shopper tidligt om morgenen. Derfor kommer jeg en gang i mellem en smule for sent (sorry derude), da jeg på ingen måde kan finde tøj eller gøre mig lækker på dette tidspunkt.

3. Jeg elsker serier, når jeg først er gået i gang er jeg ikke til at stoppe. Det bliver min verden og karaktererne bliver selvfølgelig mine tætte venner, det er ganske klart. OG Beverly Hills 90210, Donna, Kelly og Brenda vil altid have en særlig plads.

4. Jeg er det største ordensmenneske og det største rodehoved. Dette er en indre kamp uden lige. Halleluja!

5. Jeg er umådeligt dårlig til at holde blomster. De dør fra mig hver evig eneste gang. Næsten. Derfor har jeg valgt at investere i kaktusser og andre grønne planter 😉

6. Jeg er den vildeste shopaholic, mest af alt fordi at jeg lynhurtigt bliver træt af mit tøj. Nogen der kender til et pengetræ?

7. Jeg elsker farver og glimmer, specielt i min garderobe, nogen gange så meget, at jeg kommer til at ligne det vildeste juletræ når jeg går ud af døren. I can’t help it.

8. Jeg er en SMULE, (nogen vil sige meget), afhængig af min iPhone, og har altså svært ved at lade den ligge fra mig i længere tid af gangen. (FOMO?) Medmindre jeg er sammen med nogen selvfølgelig. Jeg må blive bedre. Note to self.

9. Jeg er meget følsom, og har let til tårer. Ikke at det nødvendigvis er nogen dårlig ting, men til tider kan jeg simpelthen ikke styre det.

10. Til sidst men ikke mindst, så HADER jeg shampooprøver, alt der skal presses ud af små bitteposer som ikke kan lukkes igen, det må være noget fanden har skabt. Åh det er altså at sætte min tålmodighed på prøve 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendløjer og polske drinks!