STILHED og TOMHED

Hello oktober

IMG_2433Vi har nu passeret den 1. oktober, allerde, ja jeg forstår ikke en fløjtende fis. Hvordan dælen har kalenderen bladret forbi både juni, juli og august, de måneder, som for mig giver allermest energi og gåpåmod, øv. Om sommeren er det for de fleste, en del lettere at se forbi alting, at se glæden i det meste og bare være glad. Om vinteren derimod, ja så er det mest af alt for koldt til en kuldskær person som mig (og sikkert resten af Danmark) 😉 Derfor er det nogen gange nemmere bare at blive hjemme under dynen. Men for nu at se glasset halv fyldt, det handler jo som bekendt om hvordan man ser på tingene, så vil jeg glæde mig over, at jeg kan iføre mig mine to nye farverige jakker dette efterår, inden det for alvor bliver så hundekoldt, at det kun er vinterjakken der rækker. Det er derfor også med at udnytte de sene aftener udenfor, inden det eneste rigtige er, at ligge under dynen foran flimmerkassen.

Derfor var jeg og 3 af mine ret så søde veninder taget ind til Kødbyen i bedste Sex and the City stil forleden aften, da det stadig var september (og sensommer). Sådan så det ihvertfald ud, da vi 4 piger kom gående der på reder række, som en anden look a like 😉 Vi startede aftenen med en gåtur blandt Vesterbros hipsterkvarter, ih jeg er så vild med det sted. Bagefter satte vi os ind på Restaurant Mother som serverer lækre, men DYRE, pizzaer. Jeg havde i denne anledning taget min fine nye pink frakke på, som jeg købte i Zara i sidste uge. Dog var den en anelse for kold til at sidde udenfor i så mange timer, da solen var gået ned og for længst var borte, som er til at fornemme på de mørke billeder. Men hyggeligt var det!

FullSizeRender-1

IMG_2396

 

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILHED og TOMHED