Hello oktober

Wardrobes I wouldn’t mind having!

IMG_2461

Jeg er jo lidt af en serie narkoman, so to speak, og sommetider også lidt en 80’er/90’er inspireret kind of gal. Derfor har jeg udvalgt 5 tv-serie personer, som jeg ville elske at dele garderobe med. På den måde ville jeg ihvertfald kunne undgå de fleste tøjkriser 😉

Først og fremmest kommer Carrie Bradshaw, som er min ultimative favorit når det kommer til påklædning og outfits. Hendes stil er fuldstændig gennemført, enormt unik, chick og personlig. Det er netop det som gør hende så betagende at kigge på. Hun skiller sig ud og er helt sin egen. Jeg elsker hendes karakter og måden hvorpå forskellige materialer og udtryk sammensættes, ja den er ganske genial, og noget som jeg selv prøver at efterleve. Egentlig synes jeg at hendes – og Cathrine aka. Rockpaperdresses stil minder ret meget om hinanden. Jeg ville ihverfald give min højre arm for at have en af deres klædeskabe. Og dog, for det besværliggøre vidst hele påklædningsprocessen en del 😉

Dernæst kommer yndige Donna Martin fra Beverly Hills 90210, ja det gør hun altså. Hun er simpelthen så bedårende og samtidig så fashion. Hun kan bære de underligste outfits gennem hele serien, lidt som Carrie gør det, men meget mere underspillet, uden de helt store armbevægelser og strutskørter. Faktisk det som trender netop nu, nemlig 90’er stilen som udgør højtaljede bukser, og gerne et stykke med bart. Og så er hun jo indehaver af jordens flotteste mave og helt ærligt, hvem ville så ikke lave en lille show-off? 😉 Jeg ville!

Som nummer 3 kommer Blair Waldorf fra Gossip Girl, eller egentlig fortjener hun en delt førsteplads med hende frk. C øverst oppe, for hun har om nogen en sofistikeret, og samtidig spændende garderobe med de lækreste farver. For ej at forglemme hendes tonsvis af dyre mærker (indsæt selv passende emoji). Hertil kommer Serena van der Woodsen fra selv samme serie. Hun er også ret farvestrålende i sine udtryk, men på en mere boheme og loose måde. At få sine outfits til at se ud som om at det netop er kastet over hovedet, se dét er et fantastisk fashion egenskab.

Til sidst men ikke mindst, er der et eller andet over Rachel fra serien Suits. Den helt specielle måde hvorpå hun kan bære de ret så konservative outfits, og samtidig ser umådelig stunning ud. Hun arbejder vel og mærket i et advokatfirma, men alligevel rocker hun de højtaljede nederdele til ug kryds og slange.

Selvom de bare er fiktive personer, så kan de altså allesammen noget helt unikt. Og de er alle fem mine inspirationskilder når det kommer til shopping. Nogen gange er det eneste rigtige simpelthen at spørge sig selv, hvad ville Carrie, Donna, Blair, Serena eller Rachel have iført sig? (eller gjort in general?). Disse sætninger kan bruges til mange af livets spørgsmål, afhængig af hvem man føler sig mest som den pågældende dag altså 😉 God søndag aften, jeg vil hoppe tilbage til til sofaen, efter en nat bestående af kulørte drinks og dans i store mængder 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello oktober