Kulturnat og trætte ben

Lækre mænd på dagsordenen

IMG_2613

Det er lørdag og jeg er nået til den konklusion, at det for alvor er tid til at tænde for varmen herhjemme i huset (lejligheden, men det andet lød nu bedre ;)) Men inden varmen for alvor spreder sig, så har jeg lavet en lille liste, over lækre mænd, som forhåbentlig kan give lidt varme i kinderne 😉

  1. Nummer uno er helt klart David Beckham, og det vil det nok altid være. Han bliver flottere med alderen, og så er han altså en af de eneste mænd som kan bære så mange tatoveringer, uden at ligne en anden kriminel (you get the point)
  2. Lørdagagens nummer to er helt klart Shaka Loveless. Han ser SÅ charmerende ud, og så minder han mig om Dr. Avery fra Greys Anatomi. Derudover laver han god musik, hvem kan stå for det?
  3. På tredjepladsen kommer Michael fra Suits. Det gør han fordi han er sød, flot, klog og ser skide godt ud i jakkesæt, længere er den ikke.
  4. Garret Hedlund, anede jeg ikke hvem var, indtil jeg faldt over ham på det der internet. Han er vidst ikke videre kendt, men havde en mindre rolle i filmen Troja. Han er halv svensk og er vokset op i Minnesota. Men helt ærligt, de øjne der! Jeg har en svaghed for mænd med flotte øjne, men hvem har ikke det 😉 Ham vil jeg gerne se noget mere til, amen!
  5. Den sidste plads må gå til både Brandon Walsh og Dylan McKay fra den berømte, og ikke mindst min yndlingsserie, nemlig Beverly Hills 90210. Jeg kan stadig ikke, efter mange år, beslutte mig for hvem jeg helst vil have, ikke at det nogensinde bliver en realitet. Jeg ved nu egentaget heller ikke om jeg har lyst, efter de hver især er blevet nogle ældre herre, som ikke holder sig lige så pænt som ham George Clooney. Men men men, de var/er lækre i serien, og hvadend man er til boy scout eller badboy, så har de altså begge et glimt i øjet som gør at de kommer på en delt 5. plads 😉FullSizeRender-3

Håber I alle får en helt fantastisk lørdag derude i den ganske land. Jeg glæder mig i den grad til at danse natten lang, og er jeg heldig (eller bare tilpas fuld), kan det være at en af de lækre herre lige pludselig dukker op, hvem ved? 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kulturnat og trætte ben