The bags under my eyes are Chanel

DIY og råhygge indendøre

IMG_5178_zpsb2c1256f

Det er onsdag aften, og der er lige nu Topmodel i mit fjernsyn (ja og alle andres selvfølgelig) 😉 Jeg sluger det råt, og skriver indlæg og kigger på flotte fyre (singlelivets glæder, høhø), når der er pauser, for jeg går altså ikke glip af et eneste sekund. Det er en fantastisk måde at koble af på, på en mørk og kold oktoberdag. Jeg har tænkt stearinlysene og nyder aftenen i selskab med kanal 4, for den kan om nogen noget hver eneste onsdag. ‘Tomodel’, efterfulgt af ‘De 3 Wichmanns’, som er det mest underholdende program jeg længe har set. Og her er der tale om underholdning på alle planer. Humor og udseende går hånd i hånd, og ham Joachim er altså one hot guy! I loooove it 😉 I mellemtiden er jeg også i fuld gang med et rosa/messing DIY-projekt, som jeg viser frem en af dagene, når det er helt færdigt. Jeg føler mig som en anden handywoman, som jeg går og maler, skruer og gør ved.

FullSizeRender-2

FullSizeRender-3

Det er simpelthen så hyggeligt, og så får jeg samtidig noget unikt, som det forhåbentlig kun er mig der har. Jeg er gået all-in på boligindretning disse dage, måske mest af alt fordi det ikke længere er sommer, og derfor rarest at være indenfor. Lige nu venter jeg bare på at kunne afhente en kommode, og det kræver altså en kende tålmodighed når der pludselig roder som aldrig før 😉 Det giver en vis uro i et ordensmenneskes krop, når det hele flyder over det hele (næsten).

Jeg håber alle har en hyggelig aften, uanset om I er indendøre, eller ude i den mørke verden 🙂

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

3 kommentarer

 • Ditte

  Glæder mig til at se resultatet 🙂 Du må meget gerne dele farvekoden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Hej Ditte! Det kan du tro at jeg vil 🙂 Tjek bloggen inden længe 😉 God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Ps. Håber du kan bruge farvekoden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The bags under my eyes are Chanel