DIY og råhygge indendøre

To do’s ♥

hochzeitsplanung-checkliste-556


En af fordelene ved at vinteren nærmer sig er, at der ikke er længe til at modtage en masse julegaver (forhåbentlig) 😉 Men for mit vedkommende, kan jeg glæde mig til lidt mere, for jeg har nemlig fødselsdag lige om hjørnet (næsten altså, i januar), og det betyder dobbelt op på gaver. Uhh. Ulempen er, at der er et helt år til at modtage gaver efterfølgende. It sucks, big time. En anden fordel er, at det er tid til at lave en masse efterårsting. Selvom jeg nu langt hellere vil lave sommertin. Men hver ting til sin tid 😉 I denne anledning har jeg lavet en lille efterårs-to-do-liste, som er en ekstra bonus i sig selv. Jeg er et listemenneske, ikke forstået på den måde, at jeg går rundt og lister, men derimod at jeg ELSKER lister. Altså ikke dem der sidder op af væggene 😉

♥ Halloween i Tivoli, som jeg faktisk allerede kan tjekke af listen senere i dag , yay!

♥ Boligprojekter, nu hvor det er lovligt at spendere tid indendøre

♥ Varme spiselige kastanjer. Desværre er det de færreste, som er indforstået med denne spise 😉 Try it! Jeg lover de rocker.

♥ Lange morgener uden planer, under dynen, til Mads og Monopolet.

♥ En tur på Lousiana, jeg har endu ikke været der! Jeg må altså se at komme afsted.

♥ Spise brunch på Wulf & Konstali. Det skulle være den bedste!

♥ Tage på udflugt i smukke København. Der er alt for mange hyggeligt steder,  jeg kommer besøger alt for lidt.

♥ På Sliders og spise miniburgers med min søde veninde.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY og råhygge indendøre