To do's ♥

DIY – det færdige resultat

FullSizeRender-4

Jeg har jo som bekendt været i gang med et lille DIY-projekt, som I har kunne læse om her på bloggen. Det drejer sig om en skalstol, som jeg for længst var blevet træt af, og derfor bare har stået og samlet støv i mit loftrum de sidste år. Da jeg var i gang med en oprydning i selvsamme rum, var jeg lige ved at smide stolen ud, idet det slog mig, at den da skulle bruges til et lille hjemmelavet projekt. Jeg går meget op i boligindretning, og er ved at lave om i mit soveværelse, mest af alt fordi at jeg nu bor alene og derfor har ret meget plads 😉 Så en stol måtte være på sin plads i mit ene hjørne, en pynte stol til at sætte forskellige ting på.

De (eneste) materialer jeg har brugt til stolen er følgende:

 • En malerrulle (lille)
 • Gammelrosa maling (en farveprøve var rigeligt). Farvekode: C452, Autumn 2, men det er ikke nødvendigvis den samme alle steder.
 • Messingspray (skinnende), fås i de fleste malerbutikker
 • Lak, til at holde på malingen (og til at undgå ridser)

IMG_2702

IMG_2711

Alt i alt et let, enkelt og budgetvenligt DIY-projekt, som alle kan være med til. Den eneste fordel var at jeg i forvejen var indehaver af stolen, men det er heldigvis let at opstøve billige stole med mere på eksempelvis dba.dk. Det er kun fantasien der sætter grænser, om det så gælder borde, hylder eller pyntegenstande. Jeg elsker at det giver et unikt særpræg, i en land hvor de fleste mennesker efterhånden ejer de samme ting 😉 Misforstå mig ikke, jeg er ikke selv meget bedre, og jeg elsker elsker elsker dansk design. Derfor er det enormt hyggeligt at sammensætte med anderledes items, fuldstændig som i garderoben, for at skabe et personligt touch.

God fredag til alle ♥

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

4 kommentarer

 • Charlotte

  Kan du huske hvad glans farven havde og eventuelt hvilket mærke? Den ser fantastisk ud og skal selv igang. Godt jeg så dit fine resultat.
  Charlotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Hej Charlotte,

   Du må simpelthen undskylde det sene svar, beskeden var røget i spam.

   Farvekoden har jeg ikke længere, men måtte prøve mig frem med to forskellige. Jeg kan godt nuancen lide ‘gammelrosa’ 🙂 Jeg har ikke benyttet glans, men har tænkt mig at spraye den med efterlak, bare lige for at gøre den mere holdbar og lækker.

   Håber du kan bruge svaret.
   God weekend, og glædelig 2. december!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej!
  Lidt sen kommentar på dette indlæg, men står selv overfor et lille gør-det-selv projekt inspireret af din fine stol!
  Jeg er meget interesseret i at finde ud af hvad det er for en messingspray du har brugt?
  Der findes nemlig mange mærker og farver derude! Er messing og metallic spray det samme? Vil gerne have den er lidt guldagtig nemlig, men ikke sådan indisk bling bling guld – hvis du forstår 🙂
  Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. From

   Hej Camilla,
   Det kan jeg godt følge dig i 😉 Den spray jeg brugte var en ganske almindelig, og ikke mindst billig, messingpray. Den er købt i en butik som hedder ‘Mal og Spar’, tæt ved mig. Men fås i et utal af butikker derude i det ganske land :))

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To do's ♥