DIY - det færdige resultat

Pump it up

IMG_2763

  1. Bordeaux snake print 2. Golden pumps 3. Asos frynser 4. Black snake

Okay, jeg ved godt at vejret ikke helt er til bare fødder og stiletter, men det er trods alt lørdag, og skifteskoene kan jo ligge klar i tasken 😉 Jeg har aldrig været god til at tage direkte ud af døren i stiletter, og heller ikke til hverdag. Men come on, hvis vi nu skal være helt ærlige, hvor mange gør så det? Medmindre der bliver afholdt et særligt event, eller hvis jobbet nu en gang tillader det. Jeg ville ønske jeg var bedre til at bruge dem, for sikke da nogle flotte stænger man kan erhverve sig med blot en lille hæl, til låns nu vist. Jeg indså fornyligt, at jeg nærmest ingen stiletter har, og tænkte derfor at det måtte være på tide at fremskaffe nogen. En gang havde jeg tonsvis, i forskellige farver og højder, men de er stille og roligt gået sin vej, I guess. Er jeg mon allerede ved at blive gammel og kedelig, eller er jeg bare ikke nok ‘ude’? Vejret i Danmark spiller ihvertfald en rolle, for oftest er det et krav at bære tykke strømper og støvler, og det gør det altså mindre attraktivt at skulle tage disse af. For er der noget værre end kolde fødder, øv for den da! Men for nu at inspirere mig selv og jer bare en bette smule, så har jeg i den anledning fundet frem til 4 par som jeg ville elske at danse rundt i 😉 De er alle meget moderigtige for tiden med hhv. frynser, bordeaux, guld og slangeskind, som ses nærmest over alt i gadebillederne. Jeg er selv utrolig vild med de forskellige materialer og strukturer, som gør at jeg får lyst til at se på dem hele tiden. Og jeg er især svært glad, når de blandes som det ses på den bordeaux-farvede.

Et lille stilettips herfra, hvor den ikke står på meget fest og farver, efter en lang arbejdsdag og endnu en i morgen. Jeg må tage revanche snarest, og overveje hvilket par jeg mon skal klikke hjem. Sagde jeg forresten at de næsten allesammen er budgetvenlige, nej vel? 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - det færdige resultat