Pump it up

Drama drama drama

7aa942e17f7de861d62e3ba1e7d3d463

Noget slog mig, efter at have været på det mere eller mindre attraktive dating marked i noget tid. Det afhænger vel af øjet der ser 😉 Det kan være noget så spændende at skrive med en fyr, og ofte er der jo et eller andet form for spil kørende, enten en flirt, eller noget andet udefinerbart. Enten er fyren utroligt ‘hertil og ikke længere’ eller også forærer de det hele på et sølvfad. Jeg har nu hørt det fra flere veninder, og endda oplevet det på egen krop (smartphone ;)). At det ofte bliver uinteressant for os gal’s, hvis sidstnævnte sker, altså hvis mændende bliver for ivrige og viser det for åben skærm, eller in real life endda. Men hvis der er for langt mellem snapsene eller beskederne om man vil, så er det heller ikke altid godt nok. Ét langt spil, som gør at tankerne hurtigt sættes i gang, og ja så kan de florere længe deroppe i underbevidstheden, mig bekendt ihvertfald. Men her taler jeg vidst i virkeligheden på vegne af samtlige nutidige kvinder. Og hvad er det så lige vi vil have? Har vi mon brug for en anelse drama, for at kærligheden kan fungere? Her kan jeg vidst roligt referere til hende Frk. Carrie B, som var ih så træt og udmattet over dramaet  med Mr. Big, og de uendelige ups and downs. Da hun så endelig møder Aiden, den rolige og ærlige fyr, bliver det hele pludselig for komfortabelt og kedeligt. Jagter vi kærligheden i en sådan grad at vi ikke helt tror på den, når det hele kører glat? Og skal vi mon virkelig møde hindringer før vi kan leve lykkeligt? Måske bunder det simpelthen i alt for mange valg og ikke mindst fravalg, som gør os til en generation af kvinder som bare ikke kan vælge. Ligesom et barn i en slikbutik, som i den grad også kan overføres til Tinder, for der er da om noget en masse muligheder, som kan være svære at afgrænse sig fra. Jeg tror personligt, at en vis komplicerethed kan være en god ting. Men måske det ikke skal være all or nothing, men en blanding som gør at lidenskab og kærlighed kan gå hånd i hånd og ikke uddø. Hvordan end det så kan lade sig gøre, det ved jeg simpelthen ikke, det var trods alt bare en tanke 😉 Men en smule fyrværkeri er vidst ikke nødvendigvis en helt dårlig ting 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pump it up