Mr. Almost

Bad luck!


dear_bad_luck_lets_break_up_png_ornament-r5dcbbc8201e04ad0aa725b6b329c6dd8_x7s2y_8byvr_324

What a week, jeg har været en smule fraværende her på bloggen (og måske endda i det virkelige liv også). Der sker meget for tiden og jeg drøner rundt fra A til B, nogen gange hurtigere end jeg burde. Jeg formår at nå mange ting i mine vågne timer, faktisk så mange, at jeg nogen gange glemmer at slappe af og trække vejret (metaphorically speaking) 😉 Det er blevet en sjældenhed at lave ingenting, som jeg ellers elsker – og som vi vidst alle har brug for fra tid til anden. Døgnets 24 timer er ganske enkelt ikke nok, så jeg pumper i stedet derudaf. Efter arbejde, prøver jeg som regel at få tid til både løb, familie, venner og dates. A single woman needs her fix 😉

Mit hoved kan ikke altid følge med og det resulterer i, at jeg af og til bliver både enormt træt og distræt. Af selvsamme grund ender jeg en gang i mellem med at være en lille ulykkesfugl, så at sige. Jeg ved simpelthen ikke hvad det er, men når  jeg har travlt så sker der altså visse mindre heldige ting i mit nærvær. Da jeg forleden ville have mit køkken til at dufte himmelsk af Ajax, væltede jeg i stedet flasken så halvdelen akkurat flød ud over hele mit køkkengulv etc., oh yes! Igår var den så gal igen, måske er det i virkeligheden tidlige nisser der er på spil, jeg var i Fakta og havde nøje udvalgt en bakke blåbær, som jeg kort efter tabte ud over hele gulvet, i gangen mellem sodavand og slik. Og for at det ikke skal være løgn, så skete det igen i dag. Eller egentaget skete der noget helt nyt, for at gentage ovenstående historie det er bare for kedeligt 😉 Jeg havde netop klargjort en tallerken med sushi med dertilhørende soya, i den lille skål som altid medfølger, hvorefter den simpelthen røg på køkkengulvet, jep. Alt sammen i kampen om at bære både sushitallerken, soya og en halvanden liters cola på én og samme tid! Dovenskab længe leve. Dog nåede jeg ikke at fylde den helt til randen (heldigvis), så helt galt gik det ikke.

Gossip-Girl-3-fans-of-gossip-girl-11606276-1600-1200Men men men,  der er ikke det som et par afsnit (sæsoner) af Gossip Girl ikke kan rede vel? Søndagen og weekenden har, udover ovenstående episoder, i det hele taget været ret så god ved mig, og forhåbentlig vender mit (U)held – uden at jeg på nogen måde har behov for at jinxe det selvfølgelig. Det vil jeg sætte stor pris på 😉 Har I lavet noget spændende derude i den store vide verden?

God søndag aften til alle. Må mandagen være god og kaffen ekstra stærk 😉

XOXO

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Almost