Bad luck!

LYKKERUS PÅ EN TORSDAG

uheldig_3984989_37.ashxGud, hvor er børn dog fantastiske! Jeg arbejder som bekendt pt. som medhjælper i en børnehave. Det har jeg egentlig gjort de sidste mange år, som studiejob vel at mærke, men jeg har været så heldig at skaffe mig en masse vikartimer i selv samme institution. Jeg knuselsker jobbet, selvom det ikke er en passion jeg vil udføre sådan ‘for real’, resten af mine dage. Det er en ret speciel følelse, at have været tilknyttet det samme sted i snart 5 år, og jeg kender derfor både rutiner, personale og samtlige børn. På trods af udskiftningen mellem vuggestue, børnehave og skolestart, så føler jeg mig virkelig hjemme. Det er den vildeste glædesfølelse at være kendt og ikke mindst populær blandt børnene. Tilråb som ‘JAA, skal du være her i dag?’, og at få tonsvis af kys og kram hver evig eneste dag og vice versa, det gør mig glad – sådan helt indeni, og fuldstændig varm om hjertet. Det er den vildeste lykkefølelse, for tænk at være omringet af så meget kærlighed fra forskellige børn. At være betragtet som en person der gør dem trygge og som de holder af, det er mere end hvad mit bette hjerte kan kapere, uden at være en anden tudemarie altså 😉 Som bekendt, hører man sandheden fra børn og fulde mennesker, og det gjorde sig altså gældende forleden dag, hvor en dreng på 4 år kom hen til mig og sagde, ”du har fine øreringe på i dag’’. Tænk en gang, at så lille en gut udbryder sådan en sød og rosende kommentar. Armen altså, jeg er målløs! Han bliver en god kæreste en dag, høhø!

Udover ovenstående emotionelle afsnit, så er der på en af vuggestuerne to børn som taler hhv. tysk og engelsk som modersmål, samtidig med det danske selvfølgelig. Det er så imponerende når to (eller tre for den sags skyld) sprogede børn taler næsten flydende på dem begge. En pige på 2.5 år som jeg kan tale engelsk med og en lille bitte dreng på 2 år, som forstår mit gebrokne tysk og smiler over hele femøren, hver evig eneste gang – ih, det gør altså at jeg får en dejlig dag, og at jeg ikke kan få armene ned, over at børn er så sørens fantastiske. Jeg er vild med samtlige 70 børn som tilsammen fylder institutionen med latter og glæde, såvel som sure opstød og bleskift 😉 Finn, Sophia, Isabella, William, Edith, Emma, Theo og mange mange flere…

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad luck!