Prier pour Paris..

Karma isn’t always a bitch!

Facebook-Cover-Umbrellas-003

I søndags,  da jeg var på vej hjem fra arbejde, var jeg ude at handle et par småting. Men som det ofte går, når sulten melder sin ankomst og hylderne boomer af lækkerier, så blev det til en hel indkøbskurv fyldt med varer, heldigvis en masse sundere af slagsen – og lidt (mørk) chokolade, selvføøølgelig, høhø. Da jeg så nåede frem til kassen, og havde lagt alle tingene klar på båndet, famlede jeg efter min pung, men i samme øjeblik fandt jeg så ud af at den lå trygt derhjemme. Det er ikke sådan når der bliver skiftet taske oftere end bukser, Ohh yes, almost 😉 Jeg stod som et stort spørgsmålstegn, og vidste ikke hvordan jeg lige skulle gribe sagen an, for mobilepay havde de ikke. En sød pige foran mig i køen sagde, at hun da bare kunne betale, og at jeg bare kunne overfører til hende bagefter. Jeg var utrolig lettet, for helt ærligt – nu havde jeg jo lige væltet en masse uundværlige ting ned fra hylderne 😉

Det reddede om noget min dag, og det fortæller lidt om god karma. Dagen efter prøvede jeg så at videregive denne karma. Jeg havde umådeligt travlt og skyndte mig afsted på arbejde, for rent faktisk at møde til tiden på trods af regnvejr og forsinkede busser. En dame var faret vild, på vej til et vigtigt møde, da hun spurgte mig om navnet på sin gade. Jeg bad hende følge efter mig, og fulgte hende i næsten til destinationen med hastige skridt – og jeg mødt altså ‘kun’ 5 minutter for sent. Hvis vi alle rækker hånden ud, bare en gang i mellem, mon så ikke verden kan blive et bedre sted? Vi kan ihvertfald prøve!

God karma på denne våde og mørke regnvejrsdag – håber jeres fusser formår at holde sig tørre, omend ikke varme. Husk paraplyen og smil på jeres vej 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prier pour Paris..