Karma isn't always a bitch!

December i november

IMG_3484

Åh så mange gøremål der står for døren og så lidt tid, alt i mens mørket falder på, hurtigere end mit internet hopper af (og det siger altså en del). Mit internet lever nemlig sit eget liv disse dage 😉

Det er mørkt når de fleste af os drager afsted om morgenen, og mørkt igen når vi sendes retur. Heldigvis var solen en mønsterborger, som smilede til os allesammen et par gange eller tre igår. Og det hjælper gevaldigt, men udover solen, så er der én ting der kan gøre mig rigtig glad her i mørket, det er nemlig min lyskæde på altanen, som jeg elsker at kigge på, både når jeg kommer hjem og når jeg sidder under tæppet i stuen. Jeg elsker flot julelys (who doesn’t), og det varer altså heller ikke længe før jeg sætter mit bentøj i Tivoli, som er noget af det allerflotteste op til jul. Ja jul mig her og jul mig der, supermarkederne holder ihvertfald ikke igen, og har jo som bekendt været igang siden sommer  (næsten). Men det er altså slet ikke nok – for mig ihvertfald. Jul er for mig, når København vrimler med julelys og julepynt. På gader og stræder, i vinduer, i stuer og i hjerterne (og lidt i maven) 😉

FullSizeRender

Jeg er allerede smugstartet med julepynt og julehygge herhjemme. I weekenden stod den på de første julemarkeder, de små inde i byen altså. Ikke noget vildt og voldsomt, men det var en start. Og sneen gjorde det kun endnu mere fantastisk.

God fredag til alle derude! Må I have en herlig dag.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karma isn't always a bitch!