December i november

Cocktail o’clock

Minibar-drinks-180413

What a weekend, jeg har hygget mig gevaldigt i selskab med meget søde piger og lækre (og dyre) drinks på bar7 😉 Men selvom det allerede er ved at være halvandet døgn siden, så er jeg mere uoplagt end jeg længe har været. Jeg har sovet, sovet og sovet, som et spædbarn. Jeg bliver ved med at være træt og jeg har ærlig talt ikke fået nået særlig meget. Men det er nu også okay, for jeg har om nogen haft brug for en weekend helt som denne. Min kære veninde mistede sine nøgler i taxaen, og vi udnyttede derfor muligheden for sleepover, hele lørdagen, som er det hyggeligste vi længe har gjort. Vi boede altså hele dagen på mit soveværelse, hvor vi sov eftermiddagslur og aftenslur, alt i mens vi hørte musik (gode gamle jule klassikere), grinede og spiste burgere i sengen. Singlelivets glæder, som man bestemt skal udnytte mens man kan. Det kan klart anbefales! Den eneste gang vi var ude for at trække frisk luft, var på burger-rov, og for at se juletræstænding på Valby Tingsted.

Da vi atter en gang havde sovet aftenslur, overvejede vi kraftigt hvorvidt vi skulle tage ud endnu en aften, bare lige for at lufte hinanden og tjekke byen ud igen. Dans, cocktails og lækre fyre, ja det skal man som bekendt aldrig sige nej til 😉 Men, vi måtte desværre erkende, at vi simpelthen ikke var friske nok til endnu en omgang, uanset hvor meget vi gerne ville. Så grin, venindehygge og Tinder blev det i stedet til, og det kan nu også noget – og så er det vidst også det tætteste man kan komme på fest og farver 😉


Jeg håber I alle har haft en lige så festlig weekend! Og at I er klar til den nye uge, som titter frem lige om hjørnet. Det er jeg, og når den så endda består af en date eller to, ja så er det nu altså ikke helt tosset 😉

IMG_3497

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December i november