More christmas..

Fordi jeg elsker morgenmad…

wulff

Den forgangne weekend bestod mest af alt af rengøring og arbejde, så at have fri på denne lettere skolskinsbetonede mandag, det er herligt. Jeg har netop spist morgenmad, som var en kedelig og lettere én af slagsen, selvom jeg egentaget burde gøre lidt ekstra nu hvor tiden melder sig. Men overskuddet var altså ikke til andet end youghurt, músli og mandler. Derfor slog det mig hvor meget jeg elsker brunch, og ikke mindst den hygge som er forbundet med præcis dette påfund. Det er en fantastisk måde at begynde dagen på, og samtidig jo en måde at holde sulten for døren 😉

For noget tid siden brunchede jeg den med en sød veninde på Wulf & Konstali som er placeret på Amager. Jeg havde nemlig forinden, hørt svigende rygter om at stedet skulle være intet mindre end fantastik. Og derfor var der bestemt ikke andet for, end at smøre vores små fusselanker og komme afsted. Anmeldelse goes here:

Selve stedet var egentlig ikke den helt store aha oplevelse for hverken mit eller min venindes vedkommende, men det er ej heller som sådan kedeligt. Det er bare som populære caféer er flest – proppet til randen, med halvdårlig akustik.  Men maden, maden er til gengæld til at klappe højt i hænderne over. For lækkerier byder de godt nok på – både brunchdelen og frokostdelen. Det som jeg især synes er ret så fantastisk ved dette koncept – nemlig den såkaldte brunchtallerken er, at man selv kan vælge de ‘retter’, som brunchen skal bestå af. Hvis altså man går all-in og sammensætter sin egen, og ikke bare grabber en enkelt crossaint 😉 Man kan vælge mellem to menuer bestående af hhv. 5 eller 7 dele, og jeg vil nu altså påstå at 5 er mere end rigeligt. Det var ihverfald hvad min mave efterfølgende udtrykte – hvad mine øjne helst ville have, er derimod en helt helt anden sag.

På billedet ses mine nøje udvalgte brunchlækkerier, som jeg lige akkurat med nød og næppe fik indtaget.

FullSizeRender-1

  • Scrambled eegs
  • Pølser med dertilhørende bacon
  • Ristet rugbrød med chokolade pålæg (en form for nutella, bare hjemmelavet)
  • Vaniljevafler
  • Skyr med kastanje – og rugtopping

Alt i alt får menuen 6 ud af 6 stjerner. Selve stedet/lokalet vil jeg give 4 ud af 6, mest af alt på grund af akustikken og den længe ventetid, som jo egentlig kun bevidner om populariteten 😉 Just sayin’.

Jeg håber at alle derude har en fantastisk mandag, på trods af blæst og vinterkulde.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More christmas..