Når impulsiviteten tager over!

My only wish(es) this year

IMG_3795

Julen står for døren, og det er derfor på tide at uddele ønskesedler til familie og venner. Jeg er måske endda en smule sent ude, men hey, det tager tid at finde de allerbedste ønsker. Jeg har til gengæld enormt mange denne jul, selvom halvdelen af dem ligger langt over julebudgettet for de fleste 😉 Heldigvis har jeg fødselsdag kun 11 dage efter jul, som jo vil sige at gavestormen er enorm lige om hjørnet, men derved også gevaldigt aftagende resten af året. Og se det er jo ikke særlig fedt, jeg mener at skule vente et helt år på at modtage gaver igen – not that awsome! Derfor kommer jeg også ret ofte til at forkæle mig selv en del i løbet af året, men de større ting, ja de må lade sig vente.

Ideen med ønskelister er som sådan en fantastisk ting, som vejledning vel at mærke. For jeg synes om nogen, at det er røvkedeligt (sorry my french), at modtage præcis de ønsker som står beskrevet udførligt på denne såkaldte seddel. Jeg synes det er hundrede gange sjovere og mere personligt at kunne finde noget, som passer til den som skal modtage gaven. At have været på en form for jagt, selvom dette er langt mere tidskrævende, ja så giver det mig meget mere værdi. Lidt ligesom at få pakket gaverne ind i butikkerne, det er jeg nu altså heller ikke helt nede med – det skal jeg selv have lov til. Når ekspedienterne så spørger: Skal denne pakkes ind? Svarer jeg pænt, ellers tak. Og det er jo sådan set det man kan kalde win win for alle parter. Den kære mand eller kvinde bag kassen sparer energi og kræfter på denne finurlighed, og jeg kan med ro i sindet gå hjem og finde det allerflotteste gavepapir frem, og på den måde gøre den præcis så personlig som jeg har lyst til. Samtidig er det heller ikke til at se hvor gaven er købt, for gavepapiret i butikkerne kan da om noget være afslørende.

Nå men tilbage til de der tonsvis af ønsker, som vidst ikke alle kan få sin plads her i indlægget. Jeg ønsker mig alt fra bløde pakker, teknologi, smykker og boligtilbehør.

  1. En kæreste.. Nå nej.. De skræddersyes ikke, vel?
  2. Hæklet taske (hjemmelavet), fordi de er fine, hyggelig og personlige.
  3. Iphone 6, never gonna happen!! (Men hvis ikke man må drømme i december, hvornår så)
  4. Radio fra International receiver Company. Fordi jeg er træt af at bruge min Iphone som radio.
  5. Hverdagsglamour af Emily Salomon. Den er så yndig, hele bogen og hver en side.
  6. YSL taske i rosa, fordi det er blevet min ultimative yndlingsfarve.
  7. Smykker i spandevis fra Zabel Jewellery, fordi de laver de smukkeste!
  8. Gulvtæppe til mit bare stuegulv, som trænger til et hjemligt touch

Dejlig 15. december til alle, må I undgå julestress og travlhed og i stedet nyde de sidste 9 dage inden juleaften står for døren! Forhåbentlig har I klaret de fleste ting på nuværende tidspunkt. Jeg vil få de sidste ting på plads, nemlig gaverne, wish me luck!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når impulsiviteten tager over!