Se(lfie) mig

Min første (tidlige) julegave i år

IMG_3870

Som overskriften lyder, så modtog jeg igår min allerførste julegave i år. Tænk en gang, at åbne postkassen for at tjekke for reklamer, og i stedet finde en pakke! Jeg elsker sådanne overraskelser. Og jeg elsker brevpost, sådan rigtig gammeldags – frem for de mange emails og facebook invitationer, det er altså meget større og unikt. Jeg løb nærmest op af trapperne, for at tjekke pakkens indhold. Ud fra afsenderen, som var Jewelrybyad (tidligere Jewelryandlove), kunne jeg nemlig se at det var et smykke. Og ganske rigtigt, for inde i pakken lå den fineste lyserøde æske med sort bånd. I æsken var to meget smukke øreringe, ikke to ens vel at mærke, og det kan jeg virkelig gode lide! Det er et sæt, men som i et rigtig hyggeligt et af slagsen –  med en snefnug og en elg. Jeg har allerde sat dem i ørerne og vil bære dem hele julen. Det er stensikkert. Sættet er til at finde lige her, i både guld og sterling sølv. Sættet er enormt budgetvenligt, det kan vi lide, og derfor perfekt som julegave, især til de som stadig mangler et par eller tre. Det gjorde jeg selv lige indtil igår, men heldigvis fandt jeg de sidste ting ret tilfældigt og nemt. Så nu er det blot spændende at se, hvorvidt de mange modtagere synes lige så godt om dem.

Glædelig 22. december! Må I alle have en helt fantastisk dag, med lige præcis det eller dem som I allerbedst kan li’. Hvadenten det indebærer juleslik, julefilm eller noget helt tredje 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se(lfie) mig