Højtid og traditioner

Julen varer længe, koster mange penge

maxresdefault

Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lige til påske. Ja den sang vi vidst allesammen for blot 3 dage siden. Det føles som om det allerde er flere uger siden, mest af alt fordi at jeg siden da har drønet rundt fra det ene julearrangement til det andet – med højt humør selvfølgelig! For jeg elsker alt hvad de her juledage indebærer – julemad, julehumør og pakkeleg for fuld skrue – er der egentlig noget bedre? Tja, ihvertfald når det er ens underboer der afholder selvsamme påfund, med en volumen tilsvarende fredagsrock. Ak og ve! Min mave er ihvertfald fyldt, jeg har indsamlet gaver i pose og sæk, og jeg har brugt tid med dem som jeg allerbedst kan lide. De fleste ihvertfald, ej spøg til side. Tænk en gang, al den indsats med julegaver, julemad og organisering af huse, familier med mere, allerede er overstået, næsten ihvertfald. Heldigvis kan jeg trøste mig selv med at der er sprængfyldt med januarudsalg, og at det inden længe er Nytår og min fødselsdag (den 4. januar), så der sker stadig en smule derude i den ganske fremtid. Pjyyyvha, for ellers ville det da lynhurtigt blive ret så kedeligt.

Slutningen på dette år skal tilbringes i selskab med 3 søde og yndige piger. Vi står sammen for en lækker tre-retters menu, efterfuldt af fest og farver hos andre søde venner. Lige præcis som et rigtigt nytår skal være (for mig). Mine forventninger er altid skruet fuldstændig op og sat godt og grundigt op på en pedestal, så jeg kun kan blive skuffet – men det er jeg vidst ikke alene om! Men helt ærligt, et nyt år begynder, og det må altså gerne få et overordentligt skub bagi, så vi er helt sikre på at det starter på den bedst tænkelige måde, ikke sandt? 😉 I need luck. Og et endnu bedre 2016, fyldt med kærlighed, fest og farver.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højtid og traditioner