Au revouir.. Og på gensyn!

And off we were!

image

Kalenderen på min iPhone gjorde mig igår morges opmærksom på dato, tid og sted, på en ret ny måde. Grunden til det er, at det i går var dagen hvor jeg begav mig afsted på min store, eller større, rejse ihvertfald. Dagen hvor jeg tog afsted fra Danmark, mit hjem og alt hvad jeg holder af, og fløj afsted til den Cambodianske hede (som det vitterligt er), med 3 søde piger. Det har været en lang tur, gennem flere forskellige tidszoner som sammenlagt tog 24 timer, alt inkluderet, tak for kaffe!

Min søster, niece og veninde var alle tilstede for, at sende mig afsted ud i den store verden. Da vi stod der, blev det hele pludselig meget virkeligt, og tårnene var altså ikke sådan at holde tilbage. De ville frem og de ville frem hurtigere end jeg kunne nå at tænke på min mascara, høhø. De trillede og trillede, og med et sidste kys og ‘jeg elsker dig’ fløj vi op af trappen og ind gennem paskontrollen.
Da vi stod der på den anden side, kunne jeg se dem kører afsted i bilen, lige derude på den anden side. Det føltes som en verden til forskel. De var igen på vej hjem til deres vante omgivelser, dog med en passager mindre, og jeg var på vej til en komplet anden verden. Jeg vinkede farvel gennem ruden, selvom de ingenting kunne se, og satte kurs mod flyveren.

På flyet var der både menukort og film ombord, her kunne vi vælge mellem nyere film og serier. Men, man skal aldrig lade sig kimme af muligheden Sex and the City, når den bringer sig – for når hende Carrie B florerer hen over skærmen, mens vi flyver højt oppe over Moscow, så kan man da ikke blive andet end glad i låget. Det hjalp gevaldigt på den lange tur i det mørke himmelstrøg, og hey, det der søvn er alligevel stærkt overvurderet ikke? 😉
Jeg havde forestillet mig en uendelig lang flyvetur, med en anelse krudt i måsen. Men til al begejstring, var det faktisk en ret hyggelig seance, med masser af fordybelse og snacks i spandevis – vi skulle bare bede om noget, og vupti så kom det flyvende, haha. Nu vil jeg pleje mine jetlags, som mest af alt føles som tømmermænd, og glæde mig til tusindvis af oplevelser de næste 2 måneder. Men jeg kommer til at savne dem derhjemme helt enormt, her i mit lille hjerte, det kan I bande på.

God søndag til alle jer derhjemme! Jeres er sikkert først lige begyndt 😉

image

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Au revouir.. Og på gensyn!