Well hello.. again!

Lidt om nøgler og andet godt..

FullSizeRender-1

Der var en gang hvor alting var simpelt og ligetil. En tid, hvor vi tænkte og sagde præcis hvad vi havde lyst til. Det kan jeg godt savne lidt. Men heldigvis kan det være lige så fantastisk, og ikke mindst befriende at være omgivet af børn og deres undren. Det er præcis hvad jeg elsker allermest som vikar. En sjælden livsglæde som vi alle burde dele. Spørgsmål eller sætninger som er umiddelbare og finurlige. En dreng på 3 år kiggede for noget tid siden på mit nøglebundt og sagde: “Hvor er de gode, fordi der er mange nøgler på.” Armen det kan jeg jo kun give den søde lille dreng ret i. The more the merrier. Lige mine ord, for det er jo fuldstændig rigtigt. For helt ærligt, hvad er der over et nøglebundt uden nøgler eller nøgleringe? Mit er ihvertfald liret godt og grundigt op, som man kan se på billedet lige ovenover.

En anden dag spurgte jeg den sødeste pige på 3 år, om jeg ikke godt måtte låne hende med hjem, hvortil hun svarede: “Jamen, så har mor jo ingen sød pige derhjemme.” Ganske rigtigt. Jeg prøvede igen, og sagde at jeg jo aldrig har nogen sød pige derhjemme. Så sagde hun, præcis som man kunne fristes, at jeg jo bare kunne gå ud og købe en sød pige. Hvor henne vidste hun dog ikke, det var en sag jeg selv måtte klare. Børn er fantastiske, og jeg elsker at være omgivet af dem – både på arbejde og i fritiden. De bringer et smil frem på mine læber og jeg tænker at jeg selv skal ‘købe’ to af slagsen, når jeg finder ud af hvorhenne (med hvem) 😉

Gog lørdag, nu vil jeg bevæge mig afsted, med favnen fuld af gaver, for jeg skal nemlig til min elskede lille guddatters allerførste fødselsdag. Og jeg kan slet ikke vente med at fejre hende! <3

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Well hello.. again!