It's the most wonderful time of the year

Se mig, hør mig!

queenmargrethe2ndofdenmark

Ja overskriften lyder bitter og gammeldags og det er den på sin vis også. Der er fordele og ulemper ved det meste i livet, det er jeg sikker på og det er der også med de såkaldte smartphones, iphones, androids – kald dem, hvad du vil, kært barn har mange navne 😉 Men det jeg vil ind på er, at jeg jo en gang i mellem synes at det tager en smule overhånd, og det er jo egentaget lidt sjovt, for jeg er jo helt igennem afhængig af det skidt! Det er jeg gerne den første til at indrømme – og hvis ikke, så er der sikkert et par stykker som gør det for mig, haha! Jeg knuselsker Instagram og snapchat som indeholder de sejeste features ever! Hvad dælen skulle jeg dog lave uden 😉 Samtidig gemmer der sig en lille forkæmper for alt andet end teknologi inden i mig. Én som skriger ‘sluk nu forhelvede for det lort, og kom ud og leg med os andre’. Jeg ved altså ikke hvad vi skulle lege, men you get the point. Der er salt for mange børn som aldrig får set en græsplæne eller det tilnærmelsesvise (#%@^#!!!!!!). Af en som gerne vil arbejde med sociale medier og kommunikation, så er det vidst en smule misvisende. For jeg elsker de muligheder som teknologien giver os allesammen – uanset om det er devises som computere, iphones eller endda hospitalsudstyr, som muliggør at kronisk syge kan føle sig sikre i deres hjem – og på den måde undgå ugentlige hospitalsbesøg.

Jeg har før skrevet et indlæg om den manglende opmærksomhed vi i dag har på omverdens og dem vi er sammen med, men jeg tror også den sørger for at vi ikke glemmer hinanden.  Jeg er kæmpe fan af at få lov til at følge med i andres liv, og ja kald mig bare stalker, for det er altså en af mine yndlings beskæftigelser 😉 At kunne følge med og holde sig opdateret, det er en kæmpe fordel. Også selvom det i den grad er en filtreret verden at holde styr på. Vi ville gøre det meget nemmere for os selv og hinanden, hvis vi ikke konstant brugte de sociale medier som udstillingsvindue. En dør ind til vores liv, en flig af det vel at mærke – af det allermest polerede og perfekte.
Det vigtigste for mig er, at de mange unge piger (og drenge for den sags skyld) bliver opmærksomme på dette. For ikke at falde hovedkulds med begge ben i kampen om at prøve at følge med. For et kan simpelthen ikke lade sig gøre. Og dette har jeg da også selv måtte tage til takke med. Det er de færreste af os, som rent faktisk  kan måle sig med alt og alle på de sociale medier, selvom jeg i den grad godt gad en gang i mellem – det indrømmer jeg eddersparkme blankt. De tusindvis af bloggere som lever af deres passion og samtidig har den ene Yves Saint Laurent taske efter den anden. Men hey, that’s life! Og på den måde får vi andre noget pænt at kigge på. Det er hvad jeg prøver at trøste mig selv med ihvertfald. Don’t buy things you can’t afford with money you don’t have to impress people you don’t like (or know). Heldigvis er det ved at være topmoderne, at vise sider som er knap så skarpe og perfekte. Mit budskab er blot, at vi skal skelne mellem frontstage og backstage, som Goffman så smukt ville sige det.

Sociale medier har indtaget verden i stor stil, og jeg er vild med det. Tænk en gang, jeg kan have en blog, hvor jeg kan udfolde og publicere mine tanker. Hverken på ‘Rockpaperdresses’ eller ‘Twinpeaks’-måden, overhovedet, men på min helt egen, hvor jeg får lov at skrive, ikke blot til mig selv men offentligt. Det at udgive mine indlæg betyder, at jeg gør mig mere umage, at jeg bliver bedre til at skrive og til at finde på emner. Det er en sjov ting som jeg gør helt for mig selv, ingen andre. At der så er noget der faktisk gider at læse med, og at jeg til tider modtager de sødeste kommentarer for min skrivestil, det gør mig glad i låget.. <3

78191171-1000x50we

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's the most wonderful time of the year