Man får ikke altid det man bestiller!

Peter på P7 – og skide god energi

peter-andre-353555
Jeg har de sidste mange år været fast tilhænger af P3, deriblandt Mads og Monopolet, som jeg elsker at lytte til. Dog har jeg den seneste tid været ret glad for P7, som jeg altid spiller gode gamle kendinge, som jeg elsker at synge og danse til om morgenen. Ohh yes I do. Denne morgen tændte jeg vanligt for kanalen og sendte samtidig en besked til de søde værter om, at jeg virkelig godt kunne tænke mig at høre Peter André med Mysterious girl. Og ved I hvad, 2 sekunder efter jeg havde sendt sms’en – nævnte værterne mit navn, min udvalgte sang og min lille sommerhistorie. Jeg smilte og hele femøren, mere skulle der altså ikke til for, at redde min dag med reeksamen på hjernen. Av av, men jeg kan se frem til SMUKFEST 2017, lige om hjørnet, med de sødeste piger, yay. Det skal forhåbentlig nok gå. I mellemtiden nyder jeg at være studerende et lille år endnu, inden det rigtigt gælder.
Da sangen sluttede, talte værterne om Peter André og hvordan han stadig ligner en actionmodel. Jeg kunne ikke være mere enig. Den snitte af en mand, ser bedre og bedre ud som årene går. Jeg er mega fan og sætter tit sangen på, når jeg har brug for lidt god energi.
Det er sjovt som alting bliver bedre i radion, kender I ikke det? Om det er i bilen, herhjemme eller på løbeturen. Måske fordi det føles bedre at ens yndlingssange bliver afspillet, uden at man selv har trykket play. Følelsen af at være skidehamrende heldig. Say what, det er min sang og den bliver spillet lige nu. For rent teknisk, kan man jo sagtens åbne Spotify eller hvilken som helst musiktjeneste, og beordre den til at spille en hel liste med den allerbedste musik.
Nu vil jeg snart tage ud og løbe en morgentur, mens alle andre tilsyneladende strømmer mod lufthavnen. Jeg ville gøre det samme hvis jeg kunne. Heldigvis viser solen lige nu sit ansigt. Ikke særlig meget, kun et lille forsigtigt smil, men det er langt bedre end ingenting.
Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man får ikke altid det man bestiller!