Peter på P7 - og skide god energi

Gå all-in eller go home

Jeg er en sucker for kreativitet og lækker kommunikation, hvad enten det er gennem billeder, lyd eller tekst. Der er ikke noget værre en kedelige tekster. Det handler om at det rå, og så gælder det om at fange lige så meget som ‘Despacito’. 

Jeg brænder fuldt og fast for det skrevne, uanset hvilket format der er tale om. Det kan være sociale medier, artikler på nettet, eller de der, som er lavet i papirform, hvis det stadig er noget folk kender til. Tænk en gang, at papiraviser så småt er ved at blive erstattet af de elektroniske. Ja, bevares. Jeg ved nu godt, at vi har et miljø at tænke på, og et omskifteligt vejr som bare pokker. Og at klimaforandringerne er til at takke. Så tak, eller manglen på samme.

Men lad os nu bare lige, for en kort stund, holde fast i nogle ting. At alting var bedre i gamle dage, det er jeg nu ikke så sikker på. Nogen ting var, det er jeg slet ikke i tvivl om. At man ikke for hvert åndedrag, skulle slå op på et eller andet, kaldet Instagram, og tjekke sig selv og alle andre (i hoved og ræv), og endda sammenligne selvsamme. Eller at man for hvert et skridt, skulle følge med i alting, indland, udland, så hatten den passer. Gud ske tak og lov, det må da have været noget så befriende at være fri for. Ikke konstant at skulle stå til regnskab, eller blive evigt bombarderet med færdselsulykker, terror og jeg skal komme efter dig. Av min arm. Men så var der sikkert så meget andet, det vil jeg æde min gamle hat på.

Det er vigtigt for mig, at sproget er noget vi gør os umage med.  slet ikke. At vi allesammen tør at lege med sproget. Specielt den skrevne del, fordi den kan så fandens meget. Og det er for mig enormt spændende, at man kan give den fuld spade, præcis som Guns n Roses i Parken sidste måned. Det betyder noget for mig. At nogenting gerne må spædes op. For hvem har lyst til en suppe uden smag, ihvertfald ikke mig.

Det der fanger sælger, og det der sælger får altså et frit rum at udfolde sig i. Jeg elsker at læse kreative tekster, hvor der er kælet for detaljen. Jeg øver mig konstant på at forbedre mine færdigheder inden for forskellige genre. For hver genre har sin helt egen opskrift, som man ikke skal tage fejl af. Nogen opskrifter fungerer bare bedre for mig end andre – det er åbenbart dem som grisser allermest. Der hvor køkkenet vælter i mel, og hvor det kræver sit oprydningshold at klare oprydningen.

Jeg satser stort, og håber at vinden fører mig i den retning som jeg allerbedst kan lide. Men hvis ikke, så skal jeg nok løbe i modvind.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peter på P7 - og skide god energi