Fredagslykke

Træthed og bachelorskrivning!

Træthed er vidst synonym med denne uge, for mit vedkommende! Jeg er som tidligere nævnt, i fuld gang med at skrive bacheloropgave med min søde gruppe, som vi allerede skal aflevere den 29. maj, (sjiiit). Tiden er gået enormt stærkt og derfor skriver vi på livet løs, og stresser en LILLE bitte smule. (Men mon ikke vi når det til sidst) 😉 Vi skriver om fertilitetsbehandling og det moderne samfund, som heldigvis er et rigtig spændende og ikke mindst aktuelt emne!

Jeg har derfor ikke meget resterende tid til fis og ballade, og mit energiniveau er ikke hvad det har været. Det er derfor dejligt at holde ‘fri’/skrivedag hjemme hos mig selv, på denne ‘Kristi himmelfartsdag’, bare for at få en lille pause og nå et par småting i mit elleres rodede hjem for tiden. Kender I det, at man kun lige når hjem om aftenen, opvasken bare hober sig op og tøjet på sengen ikke har flyttet sig selv?! (puha, jeg hader det)

Indtil videre, har jeg brugt morgenen på at samle mig en masse fine ting i indkøbskurven hos Bootz.com, måske jeg skulle klikke nogle af tingene hjem?? 😉 (shopping hjælper HVER gang). Se de fine ting (synes jeg selv), længere nede!

Weekenden er derfor særlig tiltrængt denne uge, og tanken om at den er inden for rækkevidde, er lige til at klare! Jeg har planlagt at hygge med min søde veninde Julie og en anden sød én! Jeg ved endnu ikke hvad vi skal, men jeg krydser alt for at solen vil skinne!
God torsdag til jer!

IMG_8847IMG_8845IMG_8844

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagslykke