Hård Rock og burgere i spandevis..

Det er mandag, og det er egentlig ret OK..

Weekenden har været overordentlig tiltrængt, og jeg har nydt hvert sekund af den – ikke fordi at jeg har det specielt hårdt til hverdag (ihvertfald ikke efter at have afleveret min bacheloropgave) og SLET ikke efter, at være startet i den fedeste praktik ever! Ja det synes jeg ihvertfald selv. Det er det bedste jeg længe har gjort..

Nå, men jeg brugte altså weekenden på en masse lækre ting. Blandt andet på at være træt, MEGET træt, efter en festlig torsdag aften, til åbningsfesten hos Hard Rock Cafe, som jeg tilbragte i selskab med min storesøster, miniburgere, tapas og mojitos i lange baner, bevar mig vel! Der skal jeg helt klart sætte mit bentøj igen! Lørdagen tilbragte jeg i selskab med min søde veninde Julie og hendes mor, der var så sød at invitere os hjem til lækker mad, is og slik i spandevis, that’s how I like it.. 😉 Igår søndag stod den på (indendørs) grillaften, sammen med søde venner fra mit studie, som jeg ikke havde set i noget tid.  Alt i alt en ret fantastisk og afslappet weekend.

Jeg håber at solen for alvor vil kicke ind, så vi kan komme ud og vise vores blege vinterstænger. God mandag derude!

IMG_9235.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hård Rock og burgere i spandevis..